Wedstrijd


02/02/2018     20:00
Grembergen

DE VLASBLOEM

Frietkampioen

4

10Verslag


 

Gestart met een noodploeg wegens WK veldrijden komt Van Der Jeught in doel en krijgt onmiddellijk een vrijschop tegen daar hij zijn doel vasthield. Maar Vlasbloem komt op voorsprong door de wederoptredende De Maesschalck die nog een doelpuntje maakt zoals vroeger. Audenaert geeft de bal in de hoek bij Mouton die op de doelman knalt. Strafschop voor handspel van der Jeught omgezet door Van Biezen. Een aanval van de Frietkampioen met drie spelers komt er niet uit daar de laatste pas slecht gegevens word.

 

Van Nuffel knalt op de paal. Baeyens naar Mouton die via de paal de bal binnentrapt. Pessemier brengt voor en Van Nuffel trapt de bal naast doel. Mouton geeft De Maesschalck die speler uitschakelt en kalm afwerkt. Op 4de hoekschop kopt Verleyen de bal binnen op aangeven van Van Biezen. Doelman Pieters brengt 2 maal redding op pogingen van Mouton en Audenaert en daarna knalt Baeyens over doel. Van Biezen besluit voorlangs.

 

Van Nuffel met poging van ver en onze doelman denkt dat de bal naast gaat maar deze gaat wonderwel tussen hem en de paal binnen. Pieters schot op doel en Van Der Jeught stopt hem. Van Biezen gaat door en legt de bal naast onze doelman binnen. Van Nuffel zijn poging gaat via de paal buiten. Strafschop voor foutieve tussenkomst op Mouton omgezet door Baeyens.

 

Audenaert verdwijnt van het toneel wegens dijblessure en Vlasbloem speelt verder met 4 man. Deze 4de periode is er teveel aan en Pessemier en Van Biezen scoren nog tweemaal. Ook Pieters en Van Nuffel scoren nog. Verdiende en sportieve overwinning voor De Frietkampioen en een zeer verdienstelijke wedstrijd van de Vlasbloemspelers. Laat ons compleet staan en we kunnen niet verliezen.

 

Ploegopstelling: De Maesschalck, Audenaert, Baeyens, Van Der Jeught en Mouton

 

NG:

 

Man van de match: Audenaert Jorn, De Maesschalck en Baeyens

 

 

.:| Copyrighted © 2018 - Contact AVC De Vlasbloem - Webdesign Koen Michiels - Security and hosting by Eye |:.