Wedstrijd


03/12/2022     14:30

AVC DE VLASBLOEM

FC Pandoering

1

2Verslag


 

Vandaag komen we het veld in tegen FC Pandoering uit Hamme. Voor deze thuismatch werden 17 spelers bereid gevonden te spelen. Finidi Callebaut valt af en op de bank starten Thomas Van Herpe, Warre Versele, Stijn Impens, Nicolas Van der Stockt en Kristoff Malfliet.

De wedstrijd begint met licht veldoverwicht voor de onzen. Op de 16e minuut geeft Steven Verlee een perfecte pas in de loop van Addo Lardenoit die knap binnentrapt. We leiden verdiend met 1-0. Pandoering begint nu brutaler te spelen  en dringt nu ook meer aan. In de 32e minuut belandt een hoekschop op het hoofd van een Pandoeringspeler die de bal op de paal kopt. In de rebound treft een aanvaller van Pandoering raak. Het staat 1-1. Het spel gaat nu op en af en Jorn Audenaert loopt nu op een gele kaart. Na 45 minuten fluit de scheidsrechter de rust.

Na de koffie komen dezelfde elftallen op het terrein. In de 47e minuut krijgt nu ook Joris Vercauteren de gele kaart. De match wordt nu nog bitsiger en in de 51e minuut krijgt nu ook Thomas Christiaens de gele kaart. In de 55e minuut komt Thomas Van Herpe nu in de ploeg voor Jorn Audenaert. Er is nu een opstootje bij de toeschouwers en het spel wordt even stilgelegd. De scheidsrechter is onder de indruk van het gegeven en begint banger en banger te fluiten. In de 60e minuut loopt Joris Vercauteren op een tweede gele kaart en mag hij vervroegt gaan douchen. Het harde spel gaat voort en in de 63e minuut wordt Thomas Christiaens letterlijk van het veld getrapt na een horrortackle op zijn enkel. Hiervoor heeft de scheidsrechter slecht geel over. Na een voorzet begaat een speler van Pandoering overduidelijk handspel binnen de backlijn. Iedereen heeft dit gezien behalve de scheidsrechter. Na 70 minuten komt nu ook Warre Versele in de ploeg voor kersverse pappa Koen De Bonte. Amper op het terrein of Warre krijgt een dot van een kans. Zijn schot gaat echter naast. In de 73e minuut komt nu ook Stijn Impens in de ploeg voor Steven Verlee. Onze doelman komt nu ook in actie en redt een schot van de bezoekers. We zijn in de 81e minuut als een aanval van Pandoering leidt tot een doelpunt. Het staat tegen de gang van het spel in 1-2 voor de bezoekers. Enkele minuten later gaat Addo Lardenoit alleen op doel af maar zijn schot belandt op de bezoekende doelman. Na 85 minuten komt nu ook Kristoff Malfliet in de ploeg voor Dante Lardenoit. Pandoering verdedigt nu met hand en tand en vooral met brutaal spel zijn voorsprong en in de 90e minuut krijgt nu ook Thomas Van Herpe een geel karton onder de neus geduwd. De scheidsrechter laat ondanks de vele vervangingen en de schermutselingen langs de kant slechts 1 minuut overspelen en hij fluit de match af.

Vandaag hebben we verloren tegen een ploeg die niet waardig is om tegen te spelen. Brutaal spel, spelers die zich afzetten tegen de supporters en langs de kant enkele gestoorde individuen die tegen God en klein Pierke amok maken.

Volgende week spelen we terug thuis de eerste match van de terugronde tegen Katasvilla dat zich stilaan is aan het herpakken. Dit is tevens onze laatste thuismatch van 2022 met traditiegetrouw wat Kerstsfeer langs de lijn. Supporters op post

 

Ploegopstelling: Han Tonnelier, Joris Vercauteren, Nik Waterschoot, Thomas Christiaens(63’ Nico Van der Stockt), Thomas Scholliers, , Dante Lardenoit (85’ Kristoff Malfliet), Addo Lardenoit, Frederik Buytaert, Jorn Audenaert(55’ Thomas Van Herpe), Steven Verlee(70’ Stijn Impens), Koen De Bonte(63’ Warre Versele)  

 

Doelpunten: 16’ 1-0 Addo Lardenoit; 32’ 1-1; 81’ 1-2

 

Gele Kaarten :  Jorn Audenaert, Thomas Christiaens, Thomas Van Herpe

 

Rode Kaarten : Joris Vercauteren (2x geel)

 

Man van de match : Addo Lardenoit

 

.:| Copyrighted © 2023 - Contact AVC De Vlasbloem - Webdesign Koen Michiels - Security and hosting by Eye |:.