Wedstrijd


26/11/2022     14:30

FC Karree

AVC DE VLASBLOEM

1

1Verslag


 

Na ons puntengewin de laatste weken willen we onze opmars verder zetten op het veld van FC Karree uit Sint Niklaas. Voor deze match zijn opnieuw 16 spelers komen opdagen. Op de bank starten Joris Vercauteren, Jarni Tonnelier, Thomas Christiaens, Brenth De Clercq en Kristoff Malfliet.

De match wordt om 14u31 op gang gefloten. De eerste minuten gaan op en neer zonder echter doelgevaar. We beginnen stilaan meer en meer overwicht te krijgen en gaan vrank en vrij onze kans. Dit levert voorlopig enkele hoekschoppen op zonder gevaar. In de 23e minuut een nieuwe hoekschop. De thuisdoelman bokst het leder in de voeten van Nicolas Van de Stockt die van buiten de backlijn beheerst tussen een bos van spelers de bal in doel jaagt. Het is op dat moment verdiend 0-1 voor de onzen. We blijven het spelbeeld beheersen en krijgen nog enkele halve kansen maar scoren niet meer. Na 37 minuten krijgt Jorn Audenaer de gele kaart voor protest. In de 42e minuut moet onze doelman Han Tonnelier zijn topvorm tonen en ranselt hij een verraderlijk schot uit zijn doel. Het enige gevaar in de eerste helft van de thuisploeg. Na 45 minuten fluit de scheidsrechter de rust.

Na de koffie komen dezelfde elftallen op het terrein. We beginnen nu wat slapper aan deze tweede periode en worden meer en meer op eigen helft gedrukt. Ook aanvallend komen niet meer aan de bak. Na 60 minuten komen er 3 verse krachten in de ploeg: Jarni Tonnelier, Thomas Christiaens en Joris Vercauteren komen in de ploeg voor een licht geblesseerde Jorn Audenaert, Nik Waterschoot en Maarten Waegeman. Het is nu wat zoeken om de juiste posities in te nemen en in de 69e minuut worden we uit verband gespeeld en scoort FC Karree de gelijkmaker. Het staat 1-1. Brenth De Clercq komt nu in de ploeg voor Nico Van der Stockt. We proberen nu de bakens te verzetten maar veel haalt het voorlopig niet uit. Het is de thuisploeg die opnieuw het dichts bij een doelpunt komt maar onze doelman Han Tonnelier houdt ons recht. De laatste 10 minuten komen we weer boven water maar missen enkele kansjes. Met nog 5 minuten te gaan komt nu ook Kristoff Malfliet in de ploeg voor Warre Versele. Net voor affluiten krijgen we nog een vrije trap op de rand van de backlijn. Frederick Buytaert trapt de bal in het pak maar deze wil niet voor onze voeten vallen en Karree werkt weg. Hierop fluit de scheidsrechter de match ten einde.

Een wedstrijd met een juiste uitslag uiteindelijk. Beide ploegen heersten elk in een speelhelft. Met dit punt blijven we echter in de middenmoot en kijken we vol verwachting uit naar onze volgende opdracht thuis tegen de nummer 2 in de rangschikking FC Pandoering uit Hamme. Supporters op post!!

 

Ploegopstelling: Han Tonnelier, Maarten Waegeman(60’Joris Vercauteren), Nik Waterschoot(60’ Thomas Christiaens), Thomas Scholliers, Nico Van der Stockt(69’ Brenth De Clercq), Addo Lardenoit, Frederik Buytaert, Maarten Van Damme, Daan Waegeman, Warre Versele(85’ Kristoff Malfliet), Jorn Audenaert(60’ Jarni Tonnelier)  

 

Doelpunten: 23’ 0-1 Nico Van der Stockt; 69’ 1-1

 

Gele Kaarten :  Jorn Audenaert

 

Rode Kaarten : -

 

Man van de match : Han Tonnelier

 

.:| Copyrighted © 2023 - Contact AVC De Vlasbloem - Webdesign Koen Michiels - Security and hosting by Eye |:.