Wedstrijd


08/10/2022     14:30

De Real

AVC DE VLASBLOEM

3

1Verslag


 

Vandaag gaan we op zoek naar onze eerste overwinning op verplaatsing. We spelen uit op het veld van De Real in Zele. 15 spelers melden zich aan. Op de bank starten Jorn Audenaert, Koen De Bonte, Brenth De Clercq) en Thomas Scholliers. Onze doelman is nog steeds spoorloos zodat Nik Waterschoot opnieuw onder de lat staat.

Na een minuut van stilte wegens het overlijden van een speler van de tegenstander wordt de match in gang gefloten. Van bij de start zetten we De Real onder druk en creëren we kans na kans. In de 8e minuut  wordt Addo Lardenoit gelanceerd. Hij ontdoet zich van de laatste verdediger en plaatst de bal in doel, 0-1 voor de onzen. We blijven nu kans na kans verkwanselen. Tot 6 maal toe kwamen we in de eerste helft alleen voor de thuisdoelman maar besluiten telkens naast of op de doelman. In de 17e minuut krijgt De Real een hoekschop. Onze doeman komt iets te laat en een Real speler kopt de 1-1 op het scorebord. We zijn niet onder de indruk en blijven het spel beheersen. In de 25e minuut wordt Addo Lardenoit onderuit gehaald in de backlijn maar de zwakke scheidsrechter laat begaan. We blijven de kansen verputsen en onze doelman kan ondertussen gewoon werkloos toekijken. Na 45 minuten fluit de scheidsrechter de rust.

Na de rust komen dezelfde elftallen op het veld. Opnieuw krijgen we enkele kansen die wederom naast of op de thuisdoelman stranden. Een schot van Addo Lardenoit treft nu ook de lat. Stilaan dreigt het spookbeeld van  wie met de kansen morst krijgt het deksel op de neus werkelijkheid te worden. In de 55e minuut komen Thomas Scholliers en Jorn Audenaert in de ploeg voor Nico Van der Stockt en Laurens Veldeman. Het spelbeeld verandert niet. In de 65e minuut komen nu ook Koen De Bonte en Brenth De Clercq in de ploeg voor Kristoff Malfliet en Warre Versele. Na 68 minuten krijgt De Real plots zijn tweede kans van de wedstrijd en treffen ze raak. Het staat volledig tegen de gang van het spel plots 2-1 voor de thuisploeg. We zijn hierdoor aangeslagen en de wedstrijd verwatert nu volledig. We krijgen geen kans meer bijeen gespeeld en in de 93e minuut valt het zware verdikt voor onze ploeg als een Real speler de 3-1 op het scorebord trapt. Amper afgetrapt of de scheidsrechter fluit de match ten einde.

Vandaag verliezen we een wedstrijd die we in normale omstandigheden altijd hadden moeten winnen. Op basis van de kansen zou het de eerste helft 1-4 of 1-5 moeten gestaan hebben op zijn zachts uitgedrukt dan nog. We zitten echter in de hoek waar de klappen vallen en dienen dringend het roer om te gooien willen we niet een gans seizoen vechten tegen de degradatie. Volgende week reeds een cruciale match uit tegen FC De Cup uit Lokeren. Supporters op post!

Ploegopstelling: Nik Waterschoot, Joris Vercauteren, Kristoff Malfliet(65’ Koen De Bonte), Dante Lardenoit, Nicolas Van der Stockt (55’ Jorn Audenaert )Laurens Veldeman(55’Thomas Scholliers) Frederik Buytaert, Thomas Van Herpe  Addo Lardenoit, Brenth De Clercq, Warre Versele(65’ Brenth De Clercq)

 

Doelpunten: 8’ 0-1 Addo Lardenoit; 17’ 1-1; 68’ 2-1; 93’ 3-1

 

Gele Kaarten :  -

 

Rode Kaarten : -

 

Man van de match : Addo Lardenoit

 

.:| Copyrighted © 2023 - Contact AVC De Vlasbloem - Webdesign Koen Michiels - Security and hosting by Eye |:.