1

0

Verslag

Vandaag treffen we het sterk op dreef zijnde FC De Cup uit Lokeren. Voor deze match daagden 15 spelers op. Op de bank starten Maarten Waegeman, Michiel Hendrickx, Jorn Audenaert en Thomas Christiaens.

De wedstrijd kent in het begin een gesloten karakter. Er is veel middenveldspel en beide verdedigingen zijn de baas zonder dat er kansen worden gecreëerd. Na 20 minuten is er plots opschudding. Een aanvaller van De Cup trapt op de onderkant van de uitgestoken voet van Nik Waterschoot en tot eenieders verbazing fluit de scheidsrechter penalty voor De Cup. Onze doelman Han Tonnelier weet met een uitstekende reflex zijn doel vrij te houden en stopt deze elfmetertrap. Gerechtigheid geschiede. Na goed 35 minuten nemen we plots de match volledig in handen en creëren enkele doelkansen die jammer genoeg niet worden benut. Na 45 minuten fluit de scheidsrechter die wel een boontje had voor De Cup de rust.

Na de koffie komen dezelfde elftallen op het terrein. We komen gedreven uit de kleedkamers en drijven onze tegenstanders steeds meer in de verdrukking. Na 56 minuten trapt een spelers van De Cup in paniek de bal richting eigen grote backlijn. Dante Lardenoit neemt de bal in één tijd op de slof en hij trapt richting doel. Via de paal belandt de bal in de goal. We leiden verdiend met 1-0. Op het uur komen Maarten Waegeman en Michiel Hendrickx in de ploeg voor Joris Vercauteren en Steven Verlee. We blijven de meest aanvallende  ploeg maar de bezoekende doelman heeft het laatste woord. In de 76e minuut komt nu ook Jorn Audenaert in de ploeg voor Kilian Pletinck. Wij blijven op zoek gaan naar een tweede treffer maar de afwerking laat het afweten en ook de lat werkt niet mee. FC De Cup kan hier maar weinig tegenoverstellen. In de 87e minuut komt nu ook Thomas CHristiaens in de ploeg voor een van de uitblinkers Thimo Govaert.  In de slotfase zien we nog een treffer van Thomas Christiaens afgekeurd worden en daarmee is alles gezegd. Na goed 94 minuten fluit de scheidsrechter de match ten einde.

We blijven in de winning mood en haalden nu onze vijfde overwinning op rij met verzorgd voetbal. Volgende week is er ons volgende examen wanneer we de uittredende kampioenen FC Pandoering uit Hamme thuis mogen ontvangen. Supporters massaal op post!!!!

Ploegopstelling: Han Tonnelier, Nik Waterschoot, Thomas Scholliers, Joris Vercauteren( 60’ Maarten Waegeman), Frederick Buytaert, Dante Lardenoit,  Jarni Tonnelier, Daan Waegeman, Thimo Govaert (87’ Thomas Christiaens),  Kilian Pletinck(76’ Jorn Audenaert) en Steven Verlee (60’ Michiel Hendrickx)

Gele Kaarten : Michiel Hendrickx

Rode Kaarten :  -

Scoreverloop :

56’      1-0       Dante Lardenoit

Man van de match: Han Tonnelier

.:| Copyrighted © 2024 - Contact AVC De Vlasbloem - Webdesign Koen Michiels - Security and hosting by Eye |:.