Wedstrijd


09/10/2021     14:30

KFC Puivelde

AVC DE VLASBLOEM

2

3Verslag


 

Een mooie nazomerdag begin oktober. Voor de wedstrijd tegen KFC Puivelde zijn slechts 12 spelers komen opdagen. Hierbij 2 spelers die voor het eerst dit seizoen een wedstrijd gaan betwisten. Op de bank start de herstellende Joris Claerhout. Het is precies 14u28 als scheidsrechter Danny Rykaert de match in gang fluit. De wedstrijd start langzaam met langs beide kanten slechts schuchtere pogingen. Op het halfuur gaat Laurens Veldeman gekwetst van het terrein en maakt Joris Claerhout zijn debuut dit seizoen. We hebben licht overwicht en in de 37e minuut speelt Thomas Scholliers zich vrij en lobt hij de uitkomende thuisdoelman. Het staat 0-1. Voor de rust zijn er geen uitgesproken kansen meer langs beide zijden.

Na de koffie komen dezelfde elftallen op het veld. We hebben nu meer en meer  het overwicht en in de 63e minuut wordt de wederoptredende Koen De Bonte gehaakt in de backlijn. Een logische penalty volgt en het is Koen die zijn eerste in jaren binnentrapt. We leiden met 0-2. We blijven het spel verder beheersen en als in de 70e minuut Kristoff Malfliet zich vrij kapt trapt hij de bal in de verste hoek. We leiden nu comfortabel met 0-3. Stilaan begint de vermoeidheid bij de onzen op te spelen en als nu ook nog Jurgen Pensaert gekwetst het terrein dient te verlaten worden we steeds meer en meer op onze eigen helft gedrukt. Bij de thuisploeg zijn ondertussen 4 verse krachten ingebracht. Tot tweemaal toe wordt de bal door onze verdedigers van de lijn weggewerkt. Met nog 10 minuten te spelen moet onze doelman Han Tonnelier zich dan toch gewonnen geven en op penalty staat het 1-3. We blijven voor ons doel plakken maar geven nog weinig kansen weg. In de 97e minuut valt de 2-3 en onmiddellijk daarop fluit de scheidsrechter de match ten einde.

We blijven dit seizoen ongeslagen en gaan volgende week thuis de strijd aan met De Real uit Zele. Hopelijk met wat meer gezonde spelers dan vandaag.

Ploegopstelling: Han Tonnelier, Maarten Waegeman, Jurgen Pensaert, Thomas Scholliers, Nik Waterschoot, Thomas Christiaens, Laurens Veldeman (30’ Joris Claerhout), Kristof Malfliet, Kyan Van Moeseke, Daan Waegeman en Koen De Bonte.

 

Scoreverloop   : 

 

0 - 1     (37’ Thomas Scholliers)

0 - 2     (63’ Koen De Bonte penalty)

0 - 3     (70’ Kristoff Malfliet)

1 - 3     (80’ penalty)

2 - 3     (97’)

 

Gele Kaarten : -

 

Rode Kaarten : -

 

Man van de match : Thomas Scholliers

 

.:| Copyrighted © 2022 - Contact AVC De Vlasbloem - Webdesign Koen Michiels - Security and hosting by Eye |:.