Wedstrijd


01/10/2022     14:30

AVC DE VLASBLOEM

Rado

1

4Verslag


 

Vandaag krijgen we met Rado de leiders uit Sint Niklaas op bezoek. Voor deze wedstrijd werden liefst 18 spelers bereid gevonden de strijd aan te gaan. Een ziek geworden Nicolas Van der Stockt en Thomas Christiaens vallen af. Op de bank starten Frederick Buytaert, Steven Verlee, Warre Versele, Jarni Tonnelier en Kristoff Malfliet.

Het is reeds 14u35 als de scheidsrechter de match in gang fluit. Na een korte studieronde van beide ploegen nemen we stilaan de bovenhand. Dit resulteert in een eerste grote kans wanneer de doorgebroken debutant Addo Lardenoit net niet kan afwerken. We houden de leiders ver weg van ons doel en voor de verdediging is het een andere debutant Dante Lardenoit die de meeste aanvalspogingen van Rado vervroegd kan afbreken. We spelen reeds 37 minuten als een aanvaller van Rado al dan niet buitenspel mag doorgaan en hij onze gelegenheidsdoelman Nik Waterschoot te grazen neemt. Bij de eerste kans voor Rado staat het tegen de gang van het spel in 0-1 voor de bezoekers. We moeten even bekomen van deze opdoffer en net voor de rust krijgen we na een hoekschop de bal tot 3 keer toe niet weg uit ons strafschopgebied en een Rado aanvaller kan de tweede kans tegen de netten trappen. In de 44e minuut staan de leiders nu comfortabel 0-2 voor. Amper afgetrapt of de scheidsrechter fluit de rust.

Na de pauze komen Steven Verlee en Warre Versele in de ploeg voor Thomas Van Herpe en Brenth De Clercq. We beginnen opnieuw gretig en in de 48e minuut kan Warre Versele net niet de bal over de doellijn werken. Dit was een reuzekans om de aansluitingstreffer te maken. In de 52e minuut krijgt Jurgen Pensaert de gele kaart na een opzichtelijke trekfout. Een minuut later krijgt Rado een hoekschop en een volledig vrijstaande Rado aanvaller mag bij de 3e kans voor Rado de 0-3 binnenkoppen. Frederick Buytaert en Jarni Tonnelier komen nu in de ploeg voor Jurgen Pensaert en Jorn Audenaert. We laten het hoofd niet hangen en op het uur wordt Warre Versele gelanceerd. Beheerst plaatst hij de bal naast de bezoekende doelman in de goal en het staat na 60 minuten 1-3. De vermoeidheid begint nu op te spelen en de wedstrijd verwaterd stilaan. In de 70e minuut komt nu ook Kristoff Malfliet in de ploeg voor een weer sterk spelende Joris Vercauteren. Achtereenvolgens Maarten Waegeman en Dante Lardenoit lopen nu op een gele kaart. Ook de bezoekers verzamelen enkele gele exemplaren. Met nog 4 minuten te spelen verhogen de leiders hun voorsprong nog en wordt het 1-4. Enkele minuten later fluit de scheidsrechter de match ten einde.

Ondanks de zware verliescijfers kunnen we met opgeheven hoofd terugblikken op deze wedstrijd. Een  super efficiënt Rado heeft ons evenwel de das omgedaan. Met deze ingesteldheid gaan we met frisse moed onze volgende wedstrijden tegemoet. Volgende opdracht is een uit wedstrijd tegen De Real uit Zele. Supporters op post.

 

Ploegopstelling: Nik Waterschoot, Maarten Waegeman, Thomas Scholliers, Joris Vercauteren(70’ Kristoff Malfliet), Dante Lardenoit, Jorn Audenaert(53’ Frederik Buytaert), Jurgen Pensaert(53’ Jarni Tonnelier), Daan Waegeman, Thomas Van Herpe (46’ Steven Verlee), Addo Lardenoit, Brenth De Clercq(46’ Warre Versele)

 

Doelpunten: 37’ 0-1; 44’ 0-2; 53’ 0-3; 60’ 1-3 Warre Versele, 86’ 1-4

 

Gele Kaarten :  Jurgen Pensaert, Maarten Waegeman en Dante Lardenoit

 

Rode Kaarten : -

 

Man van de match : Dante Lardenoit

 

.:| Copyrighted © 2023 - Contact AVC De Vlasbloem - Webdesign Koen Michiels - Security and hosting by Eye |:.