Wedstrijd


27/08/2022     16:00

Katasvilla

AVC DE VLASBLOEM

4

0Verslag


 

Vandaag start ons nieuw seizoen. Voor deze eerste match trekken we naar FC Katasvilla, de ploeg die vorig seizoen ongenaakbaar de competitie won. Voor deze match komen slechts 13 spelers opdagen wetende dat 2 man te kennen heeft gegeven slechts 1 helft te kunnen spelen. Op de bank starten nieuwkomer Stijn Impens en Thomas Christiaens.

Het is 15u56 als scheidsrechter Speelman de match in gang fluit. We zijn niet onder de indruk van de kampioenen en trekken meteen ten aanval. We blijven het eerste kwartier goed combineren en houden zo onze tegenstander op hun eigen helft. Op het kwartier krijgen we dan ook de kans om op voorsprong te komen maar Steven Verle besluit nog te passen in plaats van voor eigen succes te gaan en de aanval wordt afgebroken. Rond het halfuur krijgt Jorn Audenaert voor een foutieve ingreep de gele kaart. Jorn begint nu te trekkenbenen en kan enkel nog op halve kracht verder spelen. Katasvilla neemt nu het roer in handen en met nog 2 minuten op de klok van de eerste helft scoort het bij de eerste kans. Een kopbal wordt onhoudbaar voorbij onze doelman Han Tonnelier in doel verwerkt. Het staat gevleid 1-0 voor de thuisploeg. Meteen het laatste wapenfeit van de eerste speelhelft.

Na de koffie komen Stijn Impens en Thomas Christiaens dan in de ploeg voor Maarten Van Damme en Maarten Waegeman. Ons middenveld is hierdoor flink verstoort wat zich dan ook zal uiten in het verder verloop van de match. In de 56e minuut komt onze doelman Han Tonnelier hard in botsing met een aanvaller van Katasvilla. Hij blijft enkele minuten grogy liggen en klaagt vooral over pijn in zijn teen. Al pikkelend vervolgt hij zijn match. In de 62e minuut verdubbelt Katasvilla zijn voorsprong met een afgeweken schot en enkele minuten later mag een aanvaller van Katasvilla randje buitenspel alleen op onze doelman afgaan en staat het na 64 minuten 3-0 voor de thuisploeg. We spelen nu onze match verder uit en voor protest krijgt Thomas Christiaens de gele kaart. De match lijkt nu gespeeld en in de voorlaatste minuut valt een corner in de voeten van een aanvaller van Katasvilla die de wel overdreven 4-0 cijfers op het scorebord trapt. Even later fluit scheidsrechter Speelman de match ten einde.

We beginnen ons nieuw seizoen met een nederlaag wel met overdreven cijfers. We zullen ons wel kunnen optrekken aan onze eerste helft waar we zeker niet de mindere waren van onze tegenstander.

Volgende week spelen we onze eerste thuismatch tegen VKW 70 uit Sint Niklaas. Supporters op post!!

 

Ploegopstelling:

Han Tonnelier, Maarten Waegeman, Nik Waterschoot, Nicolas Van der Stockt, Thomas Scholliers, Joris Vercauteren, Maarten Van Damme (46’ Stijn Impens), Daan Waegeman(46’ Thomas Christiaens) Jorn Audenaert, Kristoff Malfliet en Steven Verle

 

Doelpunten:

-

Gele kaarten:

-        Jorn Audenaert en Thomas Christiaens

Rode kaarten:

-           

Man van de match:

Joris Vercauteren en Nik Waterschoot

.:| Copyrighted © 2023 - Contact AVC De Vlasbloem - Webdesign Koen Michiels - Security and hosting by Eye |:.