Wedstrijd


03/10/2020     14:30

AVC DE VLASBLOEM

Katasvilla

0

4Verslag


 Een sombere zaterdag begin oktober. Nadat we vorige week plots alleen aan de leiding kwamen gaan we vandaag op zoek naar bevestiging tegen het immer moeilijk te bekampen Katasvilla uit Sint Niklaas. Voor deze match werden 15 spelers opgeroepen door onze coach Dominique Inzé. Op de bank starten Nicolas Van der Stockt, Thomas Van der Stockt, Thomas Christiaens en Maarten Nobels.

Het is precies 14u26 als scheidsrechter De Rechter onder een zwaar bewolkte hemel de match in gang fluit. Van bij de aftrap is het duidelijk dat beide ploegen er voluit voor gaan. Na goed 7 minuten krijgt Katavilla een vrije trap enkele meters buiten de 16. De bal gaat recht op onze doelman Germen Tempels af. Deze verkijkt zich echter op het schot en de bal gaat over zijn hoofd in doel. Het staat 0-1 voor de Klaasjes. Nog geen 2 minuten later een misverstand tussen twee van onze verdedigers en een Katasvillenaar komt alleen voor ons doel. Deze twijfelt niet en plaats de 0-2 netjes in doel. Zoals de laatste weken het geval is lopen we na nog geen 10 minuten weer achter de feiten aan. We reageren echter gepast maar in de 12e minuut gaat de bal op de paal na een poging van Stijn Quintelier. We proberen de bakens te verzetten maar botsen op een sterke verdediging van Katasvilla. In de 23e minuut een vrije trap net buiten de grote backlijn en het schot van Stijn Quintelier wordt van onder de lat gehaald door de bezoekende doelman. De wedstrijd gaat nu op en neer en in de 38e minuut krijgt Katasvilla een hoekschop.  De bal wordt voor doel gebracht en met een ongelukkige reflex slaat Nik Waterschoot de bal weg met de hand. Logische penalty tot gevolg. De Katasvillenaar aarzelt niet en knalt de 0-3 op het scorebord. We zijn nu even van slag en als in de laatste minuut van de eerste helft onze doelman Germen Tempels een onschuldige bal lost is een aanvaller van Katasvilla er als de kippen bij om ons de doodsteek te geven en hij de 0-4 op het scorebord trapt. Amper afgetrapt of de scheidsrechter blaast de rust.

Na een superkorte koffiepauze komen dezelfde elftallen in de arena. We blijven in deze tweede helft proberen een barst te vinden in de sterke verdediging van Katasvilla. Het zit echter niet mee. In de 54’ minuut verschalkt Daan Waegeman de bezoekende doelman met een schijnbeweging maar zijn schot gaat echter net voorlangs het lege doel. Een minuutje later komen Thomas Van der Stockt en Thomas Christiaens in de ploeg voor Thomas Scholliers en Jorn Audenaert. Even later loopt Nik Waterschoot tegen een gele kaart aan na een foute tackel. Met nog 20 minuten te gaan weer pech als een schot van Thomas Van Herpe via de onderkant van de deklat weer in het veld springt. Even later komen nu ook Nico Van der Stockt en Maarten Nobels in de ploeg voor Frederick Buytaert en Nik Waterschoot. We blijven op zoek gaan naar een eerreddend doelpunt maar kennen in de laatste minuut nogmaals pech wanneer een schot van Stijn Quintelier strandt op de voeten van een verdediger van Katasvilla die op de doellijn geposteerd stond. Na goed 90 minuten fluit de scheidsrechter de match ten einde.

Vandaag verloren we verdiend van een beresterk Katasvilla met evenwel overdreven cijfers gezien de pech die we kenden bij de afwerking. Volgende week kunnen we deze kater doorspoelen wanneer we onze eerste bekerwedstrijd zullen spelen op het veld van Klauwaerts Kemzeke in Kemzeke. Supporters op post.

 

Ploegopstelling: Germen Tempels, Maarten Waegeman, Nik Waterschoot (70’ Maarten Nobels),Thomas Scholliers(55’ Thomas Christiaens), Thomas Van Herpe, Daan Waegeman, Frederik Buytaert(70’ Nicolas Van Der Stockt), Kristoff Malfliet, Jorn Audenaert(55’ Thomas Van der Stockt), Stijn Quintelier, Tjorven Scholliers.

 

Niet Gespeeld : -

 
Scoreverloop   :  

0 - 1     7’

0 - 2     9’

0 - 3     38’ penalty

0 - 4     44’  

 

Gele Kaarten :  Nik Waterschoot

 

Rode Kaarten : -

 

Man van de match : Stijn Quintelier

 

 
What do you want to do ?
New mail

 

 
What do you want to do ?
New mail
.:| Copyrighted © 2021 - Contact AVC De Vlasbloem - Webdesign Koen Michiels - Security and hosting by Eye |:.