Wedstrijd


26/08/2023     14:30

AVC DE VLASBLOEM

Ham United

4

3



Verslag


 Vlasbloem moest op deze openingsspeeldag van de nieuwe competitie heel wat sterkhouders missen. Dat belette hen echter niet om vanaf de eerste minuut de wedstrijd in handen te nemen. Ham United kwam er het eerste halfuur nauwelijks aan te pas, en dat resulteerde dan ook in een verdiende 2-0 voorsprong, via goals van Daan Waegeman en Steven Verlee. Nadien namen de onzen wat gas terug, zodat de Hammenaars beter in de wedstrijd kwamen. Veel doelgevaar leverde dat echter niet op.  Ruststand 2-0.

Na de rust waren het de bezoekers die het felst van start gingen. Met constante druk probeerden zij de onzen in de fout te dwingen. Met succes, want even na het uur ging het in twee minuten tijd van 2-0 naar 2-2. Zij het dat er aan de gelijkmaker een flink buitenspelgeurtje hing. De Hammenaars gingen voort op hun elan en de plaatselijke supporters zagen de bui al hangen. We zouden het nog lastig krijgen om een puntje thuis te houden. Tot onze coach, in laatste instantie opgevist als speler, de wedstrijd deed kantelen. We kwamen opnieuw aan voetballen toe, en Daan scoorde zijn tweede van de match.  Een schitterende lob Van Jarni kort voor tijd bezegelde het lot van de bezoekers. Een knap afstandschot in blessuretijd was alleen nog goed voor de statistieken. Eindstand 4-3.

 

Scoreverloop :

 

 14’      1-0       Daan Waegeman

 30’      2-0       Steven Verlee

61’       2-1      

63’       2-2      

82’       3-2       Daan Waegeman

86’       4-2       Jarni Tonnelier

91’       4-3      

 

 

Volgende week spelen we opnieuw thuis tegen FC Karree. Supporters op post !

 

Ploegopstelling: Han Tonnelier, Thomas Christiaens (61’ Michiel Hendrickx) , Thomas Scholliers, Nik Waterschoot, Nicolas Van Der Stockt (72’ Kristoff Malfliet), Maarten Waegeman, Dante Lardenoit, Daan Waegeman,  Jarni Tonnelier, Steven Verlee, Thimo Govaert

 

 

Gele Kaarten :  Jarni Tonnelier

 

Rode Kaarten :  -

 

Man van de match : Daan Waegeman





.:| Copyrighted © 2024 - Contact AVC De Vlasbloem - Webdesign Koen Michiels - Security and hosting by Eye |:.