Wedstrijd


17/09/2022     14:30

AVC DE VLASBLOEM

FC Everslaar

0

5Verslag


 Scheidsrechter : Ronny De Decker. Ruststand 0-1. Eindstand  0-5.

 

In de eerste helft hadden de onzen veruit het meeste balbezit, en speelde het gebeuren zich hoofdzakelijk af op de bezoekende speelhelft. Een bal tussen de palen krijgen zat er echter niet in. Op het halfuur toonden de bezoekers dan op een vlijmscherpe counter hou het wel moest. Ruststand 0-1.

 

Na de rust ging De Vlasbloem verwoed op zoek naar de gelijkmaker, maar echte kansen leverde dat niet op. Het waren in tegendeel de Lokeraars die op een nieuwe counter hun voorsprong verdubbelden. Coach Kristoff Malfliet greep in en bracht meteen drie verse krachten in de wei. Er werden nu eindelijk wel wat kansen afgedwongen, maar de gelegenheidsdoelman van Everslaar weerde zich als een duivel in een wijwatervat. Ondertussen konden zijn ploegmaats naar hartelust counteren, zodat het voor ons nog een zware nederlaag werd. Eindstand 0-5.

 

Volgende week een nieuwe thuismatch tegen Squadra Nera uit Sint-Niklaas. Hopelijk voor een eerste driepunter. Supporters op post !

 

Ploegopstelling: Stijn Impens, Maarten Waegeman (60’ Warre Versele),Thomas Scholliers, Nik Waterschoot, Joris Vercauteren (75’ Thomas Christiaens) Nico Van Der Stockt (46’ Jarni Tonnelier), Thomas Van Herpe (60’ Brenth De Clercq), Frederik Buytaert, Steven Verlee, Jorn Audenaert (60’ Laurens Veldeman), Daan Waegeman

 

 

Gele Kaarten :  Thomas Van Herpe, Joris Vercauteren, Laurens Veldeman, Nik Waterschoot

 

Rode Kaarten : -

 

Man van de match : Daan Waegeman

.:| Copyrighted © 2023 - Contact AVC De Vlasbloem - Webdesign Koen Michiels - Security and hosting by Eye |:.