Wedstrijd


12/09/2020     00:00

De Real

AVC DE VLASBLOEM

4

8Verslag


 

Scheidsrechter : Ronnie De Decker. Ruststand 2-3. Eindstand  4-8.

 

Knotsgekke wedstrijd, waarin Vlasbloem uiteindelijk nog afgetekend aan het langste eind trok. Ondanks het ontbreken van nogal wat titularissen wegens kermis-petanqueverplichtingen drukte Vlasbloem De Real van meet af aan tegen hun eigen doel. Slechts twee keer slaagde de thuisploeg er in om over de middellijn te komen, maar het leverde wel telkens een doelpunt op. 2 - 0  na 20 minuten, je moest het gezien hebben om het te geloven. Gelukkig werd de situatie in het derde kwartier nog helemaal rechtgezet.

Na de rust plots twee enorme kansen voor de thuisploeg, maar de Phille pakte uit met reddingen zoals in zijn beste dagen. Toen even later uitblinker Thomas Van Herpe de score verder uitdiepte, was het boeken toe. Dachten we. Met een penalty en een kopbalgoal in twee minuten kwam de thuisploeg ineens weer langszij. De Zelenaars zagen plots de volle winst in zicht, en de Phille moest nog enkele knappe saves uit zijn mouw schudden. De overmoed van de thuisploeg werd echter afgestraft door onze scherpe counters, zodat er uiteindelijk nog een monsterscore op het bord kwam.

 

Volgende week spelen we thuis tegen VK Rodeo. Deze ploeg is momenteel nog puntenloos, en dat willen we na volgende zaterdag graag zo houden. Supporters op post !

 

Ploegopstelling: Philip Govaert, Thomas Christiaens, Thomas Scholliers, Nicolas Van Der Stockt, Maarten Nobels (62’ Thomas Van Der Stockt), Thomas Van Herpe, Joris Claerhoudt, Frederik Buytaert, Kristof Malfliet, Jorn Audenaert, Glenn Huyck.

 

Niet Gespeeld : Dominique Inzé (coach)

 
Scoreverloop   : 

 

1 - 0

2 - 0

2 - 1     (29’   Glenn Huyck)

2 - 2     (36’   Thomas Van Herpe)

2 - 3     (44’   Jorn Audenaert)

2 - 4     (47’   Thomas Van Herpe)

3 - 4      

4 - 4      

4 - 5     (69’   Thomas Van Herpe)

4 - 6     (73’   Jorn Audenaert)

4 - 7     (77’   Glenn Huyck)

4 - 8     (82’   Jorn Audenaert)

 

 

Gele Kaarten :  Thomas Christiaens, Jorn Audenaert, Kristof Malfliet

 

Rode Kaarten : -

 

Man van de match : Thomas Van Herpe

.:| Copyrighted © 2021 - Contact AVC De Vlasbloem - Webdesign Koen Michiels - Security and hosting by Eye |:.