Wedstrijd


15/01/2022     14:30

AVC DE VLASBLOEM

Athletico Oudenbos

1

2Verslag


 

Vandaag gaan we proberen om ons seizoen nog enigszins wat kleur te geven door  te proberen door te stoten in de bekercompetitie. We ontvangen Athletico Oudenbos uit Lokeren die momenteel de 3e plaats bekleden in de 2e afdeling van Walivo. Voor deze match zijn niet minder dag 16 spelers komen opdagen. Op de bank starten Thomas Christiaens, Kristoff Malfliet, Tjorven Scholliers, Kian Van Moeseke en Joe.

Het is precies 14u34 als de scheidsrechter de match in gang fluit. Voor Dominique Inzé duurt de wedstrijd precies 1 minuut. Bij zijn eerste tussenkomst kwetst hij zich en dient te worden vervangen door Kristoff Malfliet. We beginnen zoals de laatste weken het geval slap aan de wedstrijd en na 9 minuten mag de spits van Athletico Oudenbos vrij binnenkoppen. Het staat 0-1. We blijven zowat alle duels verliezen en na 14 minuten leiden we balverlies en de spits van onze tegenstander mag zijn tweede van de dag laten noteren. Het is 0-2. We proberen te bekomen van deze opdoffer maar het duurt tot op het half uur voordat Koen De Bonte zich kan doorzetten en alleen voor doel mist hij niet. Na 29 minuten is het 1-2. We proberen op zoek te gaan naar de gelijkmaker maar onze tegenstander bijt flink van zich af. In de 40e minuut loopt Jorn Audenaert op een gele kaart. Net voor het affluiten van de rust dient nu ook Jorn Audenaert gekwetst het veld te verlaten en wordt hij vervangen door Thomas Christiaens. Na 45 minuten fluit de scheidsrechter de rust.

Na de koffie komen dezelfde elftallen op het terrein. Athletico Oudenbos kruipt nu in een verdedigende stelling en wij raken daar slechts moeilijk door. Na goed een uur spelen zet Kristoff Malfliet zich knap door en legt hij de bal af voor Koen De Bonte. Koen trapt als glijdend de open kans echter hoog over. Na 65 minuten komen nu ook Tjorven Scholliers en Joe in de ploeg voor Brenth De Clercq en Lode Van Steen. We blijven proberen de gelijkmaker te forceren maar botsen steevast op een meer gemotiveerde tegenstander. Zonder verder grote kansen af te dwingen loopt de wedstrijd nu op zijn einde en na goed 93 minuten fluit de scheidsrechter de wedstrijd ten einde.

Voor de 3e keer op rij zitten we in de hoek waar de klappen vallen. Deze nederlaag komt hard aan daar de beker ons seizoen enigszins nog wat kleur had kunnen geven. Rest ons nu nog hopelijk enkele keren te stunten tegen de topploegen uit de reeks.

Volgende week spelen we uit bij Everslaar op zoek naar onze eerste overwinning in 2022. Voor deze match is er jammer genoeg nog steeds geen publiek toegelaten. Tijd dat deze idiote maatregel wordt teruggeschroefd.

 

Ploegopstelling: Han Tonnelier, Dominique Inzé (2’ Kristoff Malfliet), Maarten Waegeman, Jorn Audenaert (44’ Thomas Christiaens), Thomas Scholliers, Lode Van Steen(65’ Joe), Frederik Buytaert, Koen De Bonte, Laurens Veldeman, Thomas Van Herpe, en Brenth De Clercq(65’ Tjorven Scholliers).

 

NG: Kian Van Moeseke

 

Scoreverloop   : 

0 - 1     (9’)

0 - 2     (14’)                              

1 - 2     (29’ Koen De Bonte)

 

 

Gele Kaarten :  Jorn Audenaert

 

Rode Kaarten : -

 

Man van de match : Thomas Scholliers

 

 

.:| Copyrighted © 2022 - Contact AVC De Vlasbloem - Webdesign Koen Michiels - Security and hosting by Eye |:.