Wedstrijd


28/10/2023     14:30

AVC DE VLASBLOEM

Vlierkouter

3

1Verslag


 

Vandaag starten we ons bekerseizoen met een wedstrijd in de 16e finale tegen FC Vlierkouter uit Hamme. De ploeg waar tegen we in het verleden dikwijls in het zand beten. 15 spelers daagden op voor deze match. Op de bank starten Steven Verle, Farid Baetens, Thomas Christiaens en coach Kristoff Malfliet.

Nogmaals kunnen jullie genieten van een beeldverslag met opnieuw dank aan Bram Scholliers en Tom Van Den Berghe voor opnieuw een mooi beeldverslag van de wedstrijd. Helaas voorlopig het laatste.

https://www.youtube.com/watch?v=X2jkOKhfiEI

Een zuinige overwinning tegen een faire tegenstander brengt ons een ronde verder in de beker. Volgende week opnieuw competitie met alweer een thuismatch tegen KFC Puivelde uit Sint-Niklaas. Een ploeg in goeden doen. Supporters op post dus!!

 

Ploegopstelling: Han Tonnelier, Jarni Tonnelier, Thomas Van Herpe, Joris Vercauteren, Nik Waterschoot, Dante Lardenoit, Ruben Hendrickx(46’ Steven Verle), Thimo Govaert,  Michiel Hendrickx(46’ Farid Baetens), Kilian Pletinck(69’ Thomas Christiaens),en Jorn Audenaert

 

 

Gele Kaarten :  -

 

Rode Kaarten :  -

 

Scoreverloop :

 

45’     1-0       Jorn Audenaert

45+1’ 1-1      

46’     2-1       Kilian Pletinck

68’     3-1       Jorn Audenaert

 

Man van de match: Jorn Audenaert

 

.:| Copyrighted © 2024 - Contact AVC De Vlasbloem - Webdesign Koen Michiels - Security and hosting by Eye |:.