Wedstrijd


30/04/2022     14:30

WM Equano

AVC DE VLASBLOEM

0

5Verslag


 

Vandaag spelen we onze laatste match van seizoen 2021-2022. Onze tegenstander is het tegen de degradatie vechtend Equano uit Sint Niklaas. Voor deze laatste match komen slechts 12 spelers opdagen. Op de bank start Kian Van Moeseke.

Het is precies 14u28 als de scheidsrechter de match in gang fluit. Equano begint gedreven aan de wedstrijd maar beperkt zich tot enkele afstandschoten. We doen in deze beginfase goed mee maar creëren zelf nauwelijks kansen. Na een kwartier worden we wakker geschud als een vrije trap voor Equano pal op de kruising belandt. Het sein voor de onzen om een tandje bij te steken. In de 18e minuut wordt Jorn Audenaert knap vrijgespeeld en hij knalt de 0-1 op het scorebord. We blijven de match beheersen en onze doelman moet zich beperken tot het stoppen van enkele ongevaarlijke schoten. Met nog een minuut te gaan in de eerste helft zien we een vloeiende combinatie van de Vlasbloem. De bal belandt uiteindelijk bij Thomas Van Herpe die de 0-2 op het scorebord brengt. Amper afgetrapt of de scheidsrechter fluit de rust.

Na de koffie komt Kian Van Moeseke in de ploeg voor Brenth De Clercq. Het spelbeeld verandert nauwelijks. Equano wil wel maar stuit op onze secure verdedigers en wij counteren er lustig op los. In de 53e minuut volgt er zo een counter en Jorn Audenaert mag en tweede van de dag binnentrappen op pas van Daan Waegeman. Het staat 0-3. De wedstrijd is nu gespeeld en wij kunnen rustig de match uitspelen zonder nog veel doelgevaar. Na 90 minuten fluit de scheidsrechter de match ten einde.

Hiermee sluiten we ons seizoen af zoals we het begonnen waren namelijk met een zege. Het is een seizoen geweest met 2 gezichten. We begonnen zeer sterk aan het seizoen en klampten lang aan met de top van de rangschikking. Na Nieuwjaar echter kenden we een serieuze dip en haalden we pas begin maart onze eerste overwinning. Uiteindelijk eindigen we nog in de middenmoot op een 6e plaats. Op naar volgend seizoen. We bedanken alle supporters om ons te steunen ook in moeilijk tijden.

 

Ploegopstelling: Han Tonnelier, Nik Waterschoot, Nicolas Van der Stockt, Thomas Christiaens,Thomas Scholliers, Kristoff Malfliet, Jorn Audenaert, Frederik Buytaert, Thomas Van Herpe, Daan Waegeman en Brenth De Clercq (46’ Kian Van Moeseke).

   

Scoreverloop   : 

0 - 1     (18’) Jorn Audenaert

0 - 2     (44’) Thomas Van Herpe

0 - 3     (52’) Jorn Audenaert

 

Gele Kaarten :   -

 

Rode Kaarten :  -

 

Man van de match : Nicolas Van der Stockt

 

.:| Copyrighted © 2022 - Contact AVC De Vlasbloem - Webdesign Koen Michiels - Security and hosting by Eye |:.