Wedstrijd


27/04/2024     16:00

KP De Donkere Wolk

AVC DE VLASBLOEM

4

2Verslag


 

Vandaag de laatste uitwedstrijd van het seizoen 2023-2024. We gaan op bezoek bij Donkere Wolk uit Lokeren. Voor deze match slecht 13 spelers gezond gevonden. Op de bank start Nik Waterschoot.

Op het kunstgrasveld van Daknam wordt om 15u55 de aftrap gegeven. Na drie baltoetsen van onze tegenstander wordt een spits van Donkere Wolk diep gespeeld. Dante Lardenoit schermt de bal af en onze doelman Han Tonnelier komt uit maar bedenkt zich plots. Na deze aarzeling komt hij toch en schuift hij onderuit. De spits uit Lokeren zegt dank u wel en trapt na 46 seconden de 1-0 op het scorebord. We zijn niet aangedaan en trekken resoluut ten aanval. De thuisdoelman dient een paar keer gepast tussen de komen. Na goed 30 minuten luwt onze storm en komt Donkere Wolk meer en meer in de match. In de 37e minuut wordt bij het uitvoetballen van de onzen de bal pardoes in Lokerse voeten getrapt en deze aarzelt niet om geschenk 2 te aanvaarden en trapt de 2-0 op het scorebord. Voor de rust is er niet veel meer te beleven en na 45 minuten fluit de scheidsrechter de rust.

Na de pauze  komen dezelfde elftallen in de arena. We beginnen terug furieus en de 51e minuut lukt Thimo Govaert de aansluitingstreffer. Het staat 1-2. Dit is nauwelijks genoteerd of Steven Verlee verslaat op zijn beurt de thuisdoelman en in de 52e minuut hangen de bordjes terug gelijk. De match komt nu meer en meer terug in evenwicht maar wij blijven de meest aanvallende ploeg terwijl Donkere Wolk op de counter loert. Bij een van die tegenaanvallen lost onze doelman Han Tonnelier een schot en een goedgevolgde Lokerenaar trapt de 3-2 op het scorebord. We trekken nu nog met meer volk in de aanval en in de 81e minuut een nieuwe tegenaanval van Donkere Wolk en de stand wordt 4-2. Het geloof ebt nu stilaan weg bij de onzen en Donkere Wolk kan de match zonder meer doodmaken. Na goed 90 minuten fluit de scheidsrechter de match ten einde.

Na de 0 op 6 tegen Stille Vrienden volgt nu de 0 op 6 tegen Donkere Wolk. Voor de match goed en wel was begonnen konden we al achtervolgen na een comedy capers doelpunt van de Lokerenaren. Een 3e plaats in de competitie staat nu vast maar er zat zoveel meer in dit seizoen. Nog is het seizoen niet voorbij want nadat volgende week de laatste competitiematch op het programma staat volgt op 11 mei 2024 thuis de terugwedstrijd van de halve finale van de beker waarin wij een 4-0 voorsprong moeten verdedigen. De week nadien volgt eventueel de finale op het terrein van Vigor Wuitens Hamme.

 

Ploegopstelling: Han Tonnelier, Nik Waterschoot,  Thomas Christiaens, Dante Lardenoit, Jarni Tonnelier, Frederick Buytaert, Warre Versele, Neel De Kegel, Thimo Govaert, Steven Verle en Kilian Pletinck.

 

 Niet gespeeld: Nik Waterschoot

 

Gele Kaarten :  -

 

Rode Kaarten :  -

 

Scoreverloop :

 

01’   1-0     

37’   2-0     

51’   2-1     Thimo Govaert

52’   2-2     Steven Verlee

72’   3-2     

81’   4-2     

 

 

Man van de match: Frederick Buytaert

.:| Copyrighted © 2024 - Contact AVC De Vlasbloem - Webdesign Koen Michiels - Security and hosting by Eye |:.