Wedstrijd


19/09/2020     14:30

AVC DE VLASBLOEM

VK Rodeo

7

2Verslag


 Een nazomerdag eind september. Vandaag onze 3e wedstrijd in het Coronatijdperk. Onze tegenstander is FC Rodeo uit Waasmunster dat tot voor de wedstrijd nog puntenloos was. Voor deze wedstrijd kon onze coach Dominique Inzé rekenen op 15 spelers. Op de bank starten Thomas Scholliers, Glenn Huyck, Maarten Nobels en Thomas Christiaens.

Het is precies 14u26 als de scheidsrechter onder een stralende zon de match in gang fluit. We zetten van bij de aftrap onze tegenstander onder druk en na een mooi combinatie speelt Jorn Audenaert Kristoff Malfliet vrij. Kristoff trapt beheerst na 3 minuten de 1-0 op het scorebord. We blijven de ene na de andere aanval in elkaar boksen en in de 12e minuut is het Daan Waegeman die de vrijstaande Kristoff Malfiet bedient die zijn tweede van de match in doel trapt 2-0. We blijven de voet op het gaspedaal houden en in de 21e minuut komt Stijn Quintelier alleen voor doel maar hij besluit op de bezoekende doelman. We nemen nu gas terug en Rodeo komt meer en meer in de wedstrijd. In de 24e minuut gaat onze doelman Germen Tempels goed plat op een schot van een Rodeo aanvaller. In de rebound echter knalt een ander Rodeoman de 2-1 binnen. De wedstrijd gaat nu op en neer en in de 34e minuut loopt Frederik Buytaert op een gele kaart na een foutieve tackel. Voor de rust noteren we enkel nog een verkeerd gericht kopbal van Nik Waterschoot. Na goed 45 minuten fluit de scheidsrechter de rust.

Na de koffie komen Glenn Huyck en Thomas Scholliers in de plaats van Thomas Van der Stockt en Lode Van Steen in de ploeg.

Amper afgetrapt of Thomas Van Herpe wordt door de defensie van Rodeo geloodst en hij trapt de 3-1 op het scorebord. Een minuut later knalt Jorn Audenaert van binnen de kleine backlijn de bal naar de hemel. Geen nood want weer een minuut later legt Thomas Van Herpe zijn tweede van de namiddag netjes in doel na een pas van Daan Waegeman. Het staat na 48 minuten 4-1. Enkele minuten later grijpt onze doelman Germen Tempels naar de noodrem en krijgt Rodeo een penalty. Germen wordt getracteerd op een gele kaart. Germen redt met de voet de penalty. Na 60 minuten komt Maarten Nobels in de ploeg voor Jorn Audenaert. Rodeo blijft dapper meevoetballen en onze doelman moet zich nogmaals onderscheiden op een geplaatste bal van een Rodeo aanvaller. Het doelpuntenfestival gaat verder als in de 68e minuut Thomas Van Herpe deze keer de aangever is en Frederik Buytaert de eerste voor zijn nieuwe ploeg tegen de netten trapt. Het staat 5-1. Met nog een kwartier voor de komt nu ook Thomas Christaens van de bank en vervangt hij Kristoff Malfliet. Op een tegenaanval van Rodeo kan een kwieke aanvaller  in de 82e minuut de 5-2 scoren. We blijven echter aanval na aanval in elkaar steken en in de 87e minuut scoort nu ook Glenn Huyck op aangeven van Stijn Quintelier en staat het 6-2.  Rodeo moet de kelk nu tot op de bodem ledigen als Nik Waterschoot sneller op de bal is dan de bezoekende doelman en in de laatste minuut de 7-2 eindstand vastlegt.  Na goed 94 minuten fluit de scheidsrechter de match ten einde.

Met deze nieuwe ruime zege blijven we een perfect parcours afleggen en gaan we met 9 op 9 volgende week op bezoek bij ons zwart beest van de laatste seizoenen: SK Vlierkouter uit Hamme.

Supporters op post!!!

Ploegopstelling: Germen Tempels, Maarten Waegeman, Lode Van Steen (46’ Thomas Scholliers), Nik Waterschoot, Thomas Van Der Stockt(46’ Glenn Huyck), Thomas Van Herpe, Daan Waegeman, Frederik Buytaert, Kristof Malfliet(75’ Thomas Christiaens), Jorn Audenaert(60’ Maarten Nobels) en Stijn Quintelier .

 

Niet Gespeeld : -

 
Scoreverloop   :  

1 - 0     (3’ Kristoff Malfliet)

2 - 0     (12’ Kristoff Malfliet)

2 - 1     

3 - 1     (46’   Thomas Van Herpe)

4 - 1     (49’   Thomas Van Herpe)

5 - 1     (68’ Frederik Buytaert)

5 - 2      

6 - 2     (87’   Glenn Huyck)

7 - 2     (89’   Nik Waterschoot)

 

Gele Kaarten :  Frederik Buytaert en Germen Tempels

 

Rode Kaarten : -

 

Man van de match : Thomas Van Herpe

 

 
What do you want to do ?
New mail

 

 
What do you want to do ?
New mail
.:| Copyrighted © 2021 - Contact AVC De Vlasbloem - Webdesign Koen Michiels - Security and hosting by Eye |:.