Rado

9

1

Verslag

Vandaag kijken we de rode lantaarn Rado in de ogen. Voor deze wedstrijd komen 13 spelers opdagen. De tijd dat er 17 of 18 waren ligt al een tijdje achter ons. Op de bank starten Frederick Buytaert en Thomas Christiaens.

Het is ruim 14u30 als de scheidsrechter de match in gang fluit. Van bij de start nemen we het roer in handen en dwingen Rado enkel tot verdedigen. Het vizier van onze spelers staat echter slechts afgesteld en telkens gaat de bal ruim over het doel van onze tegenstander. In de 14e minuut waagt Warre Versele zijn kans en de bezoekende doelman lost knullig de bal die in doel verdwijnt. Het staat 1-0. We gaan nu gedrevener spelen en in de 25e minuut knalt Steven Verle de 2-0 op het scorebord. Het blijft een eenrichtingswedstrijd en op het half uur maakt Warre Verslele er 3-0 van. In de 36e minuut kan de Warre zijn hattrick volmaken en scoort hij de 4-0. Wanneer in de 40e minuut dan Rado toch eens op onze helft verschijnt lost onze doelman op zijn beurt de bal en kan een Rado aanvaller de 4-1 binnentrappen. Na goed 45 minuten fluit de scheidsrechter de rust.

Na de pauze komt Thomas Christiaens in de ploeg voor Joris Vercauteren. Amper afgetrapt of Jarni Tonnelier mag een vrije trap nemen net buiten de grote backlijn. Hij trapt de bal fijntjes naast de paal in doel en het staat 5-1. We blijven Rado onder druk zetten en in de 52e minuut maakt  Steven Verle zijn tweede van de middag en staat het 6-1. Op het uur is het aan de beurt voor Thimo Govaert om zijn doelpuntje mee te pakken. Een schot van Steven Verle gaat op de paal en de goedgevolgde Thimo Govaert scoort de 7-1. In de 65e minuut gaat Nik Waterschoot nogal driest te keer en wordt hij getrakteerd op een gele kaart. In de 66e minuut komt nu ook Frederick Buytaert in de ploeg voor Yorben D’Hondt. We blijven op de helft van onze tegenstander in de de 75e minuut schiet Jorn Audenaert de 8-1 op het scorebord. In de 86e minuut doet hij dit nog eens over en staat het 9-1. Jorn wil nog meer maar in de laatste minuut sterft zijn schot op de paal. Meteen het laatste wapenfeit van deze namiddag en na 90 minuten fluit de scheidsrechter de match ten einde.

Vandaag moeten we wel chapeau zeggen tegen onze tegenstander die de moed vinden om wekelijks ten onder te gaan maar zich zeer sportief gedragen. Er zitten andere ploegen in de reeks. Na deze nieuwe overwinning blijven we derde in de stand. Volgende week echter kunnen we ons seizoen nog meer glans geven als we thuis in de kwart finale van de beker het opnemen tegen KFC Puivelde. Hopelijk met een valabele ploeg op naar de halve finale. Supporters massaal op post!!!

Ploegopstelling: Han Tonnelier, Joris Vercauteren(46’ Thomas Christiaens), Nik Waterschoot,  Nicolas Van der Stockt, Michiel Hendrickx, Jorn Audenaert,  Jarni Tonnelier, Warre Versele, Thimo Govaert, Steven Verle en Yorben D’Hondt(66’ Frederick Buytaert)

Gele Kaarten :  Nik Waterschoot

Rode Kaarten :  -

Scoreverloop :

14’   1-0     Warre Versele

25’   2-0     Steven Verle

30’   3-0     Warre Versele

36’   4-0     Warre Versele

40’   4-1

46’   5-1     Jarni Tonnelier

52’   6-1     Steven Verle

60’   7-1     Thimo Govaert

75’   8-1     Jorn Audenaert

86’   9-1     Jorn Audenaert

Man van de match: Warre Versele

.:| Copyrighted © 2024 - Contact AVC De Vlasbloem - Webdesign Koen Michiels - Security and hosting by Eye |:.