Wedstrijd


16/03/2019     14:30

AVC DE VLASBLOEM

Kings Erotica

4

1Verslag


Een winderige zaterdag half maart. Tegenstander vandaag is Kings Erotica uit Lokeren. Het was een hele week scharrelen om 11 spelers bijeen te krijgen, 3 schorsingen en enkele gekwetsten zijn de voornaamste oorzaak. Uiteindelijk kwamen we aan juist elf spelers, dit nadat enkele spelers hun ander geplande activiteit nog wilden opzeggen (chapeau mannen) zodat we toch nog konden starten hetzij met een onuitgegeven elftal ( een weetje er zijn liefst 26 spelers aangesloten).

Het is precies 14u33 als de scheidsrechter onder een zwaar bewolkte hemel de match in gang fluit. Het eerste kwartier is het zoeken en tasten voor onze ploeg. Onze tegenstander kan evenmin imponeren en het duurt tot de 17e minuut wanneer een eerste kans zich voordoet. Het is Thomas Van der Stockt die net naast trapt. Enkele minuten later na een mooie collectieve aanval komt Thomas centimeters te kort om te scoren. We nemen nu de match in handen en na 27 minuten trapt Joris Claerhout over een lege goal. We voeren de druk verder op en in de 32e minuut redt eerst de bezoekende keper een poging van Tjorven Scholliers. De bal komt bij Thomas Van Herpe die met een subliem hakje Tjorven opnieuw bedient. Tjorven knalt de 1-0 droog op het scorebord. Amper afgetrapt of Tjorven wordt alleen voor doel afgezonderd. Tjorven trapt de bal echter op de paal. In de 37e minuut komt nu ook onze gelegenheidsdoelman  Dominique Inzé in actie. Met bravoure redt hij een poging van een Lokerenaar. Vlak voor de rust mag Tjorven Scholliers nog eens alleen naar doel oprukken. Deze keer is het de bezoekende doelman die met de voet redding brengt. Na 45 minuten fluit de scheidsrechter de rust.

Na de pauze beginnen we met wind in de rug. Amper afgetrapt of Tjorven Scholliers brengt de bal voor doel. Thomas Van der Stockt trapt in eerste instantie op de doelman maar in de rebound scoort hij de 2-0. We blijven de match beheersen en ronde de 49e minuut mag Tjorven Scholliers tot 2 maal toe alleen voor de bezoekende doelman verschijnen. De dekselse doelman weet tot 2 keer toe redding te brengen. Na een goed uur noteren we een nieuwe redding van doelman Dominique Inzé op een laag schot van een Lokerenaar. De daaropvolgende aanval van de onzen trapt Joris Claerhout net naast. In de 68e minuut gebeurt er iets raars. Joris Claerhout wordt in de backlijn aangetrapt en Joris reageert nogal furieus. De scheidsrechter trekt geel voor Joris maar vergeet de penalty te geven.  Met nog 20 minuten te gaan krijgt Glenn Huyck de bal in de backlijn en uit de draai trapt hij fraai de 3-0 op het scorebord. In de 76e minuut onderscheidt onze doelman Dominique zich ook nog een keer en gaat hij goed plat op een kopbal van een Lokerenaar. Op de tegenaanval krijgt Tjorven Scholliers de bal net binnen de grote backlijn en met een schicht trapt hij alle frustraties van zich af en brengt hij de 4-0 op het scorebord. We lossen  nu even het gaspedaal en in de 84e minuut kan Kings Erotica milderen tot 4-1. Na goed 94 minuten fluit de scheidsrechter de match ten einde.

Eind goed al goed. Met onze noodploeg hebben we toch nog een gemakkelijke overwinning behaald. Volgende week echter wordt het andere koek als we het thuis gaan opnemen tegen titelkandidaat nummer 1 uit Hamme Ham United. Hopelijk met een normaal elftal deze keer.

Supporters wees welkom!!!!

Ploegopstelling : Dominique Inzé, Kristoff  Malfliet, Birger Roels, Jelle Heirman, Jan Van Heck,  Tjorven Scholliers, Thomas Christiaens, Thomas Van der Stockt, Thomas Van Herpe,  Joris Claerhout en Glenn Huyck.


 Doelpunten:  32’en 77’  Tjorven Scholliers; 47’ Thomas Van der Stockt en 70’ Glenn Huyck


Gele Kaarten :  Joris Claerhout


Rode Kaarten :


Man van de match : Tjorven Scholliers, Jelle Heirman en Dominique Inzé
 

 

.:| Copyrighted © 2019 - Contact AVC De Vlasbloem - Webdesign Koen Michiels - Security and hosting by Eye |:.