1

2

Verslag

Vandaag spelen we uit tegen KFC Puivelde uit Puivelde. Na vier opeenvolgende verliezen tijd om de draad terug op te nemen. Voor deze match komen 15 spelers opdagen. Op de bank starten Jorn Audenaert, Brenth De Clercq, Nik Waterschoot en Brecht Haentjes.

Het is 14u27 als de scheidsrechter de match in gang fluit. We starten voorzichtig. Na een tiental minuten nemen we de match echter resoluut in handen. Op het half uur krijgen we een reuzenkans als een bedrijvige Kilian Pletinck de achterlijn haalt en de bal voor doel brengt. Warre Versele komt een teen te kort om binnen te tikken. We blijven nu de gevaarlijkste ploeg en in de 38e minuut valt de bal eindelijk eens goed voor ons en kan Jarni Tonnelier mooi binnentrappen. 0-1 voor de onzen. Op slag van rust dient onze doelman Han Tonnelier al zijn kunnen te tonen en haalt hij een bal van net onder de lat. Meteen daarna fluit de scheidsrechter de rust.

Na de rust komt Jorn Audenaert in de ploeg voor Michiel Hendrickx. We blijven naarstig op zoek gaan naar een tweede doelpunt en dat komt er ook op het uur  als een aandringende Kilian Pletinck een verdediger de bal ontfutselt en Warre Versele de 0-2 op een dienblaadje presenteert.  Na 60 minuten staat het 0-2. In dezelfde minuut wordt Warre Versele dan gewisseld voor Brenth De Clercq. We gaan u iets meer achteruit spelen maar geven niets weg. In de 74e minuut komt Nik Waterschoot in de ploeg voor Dante Lardenoit. We blijven meer verdedigen dan aanvallen en wanneer in de 80e minuut na zwak verdedigen een aanvaller van Puivelde er 1-2 van maakt wordt het nog spannend. In de 81e minuut komt nu ook Brecht Haentjes in de ploeg voor uitblinker Kilian Pletinck. We blijven nu attent verdedigen en na ruim 96 minuten fluit de scheidsrechter de match ten einde.

Opluchting alom na een donkere periode met liefst 4 nederlagen op rij nu eindelijk terug de overwinning. Binnen 3 weken treffen we deze tegenstander terug als we op Paaszaterdag het thuis tegen hen opnemen in de ¼ finale van de beker. Volgende week echter is er eerst nog de uitgestelde wedstrijd uit bij Ham United uit Hamme. De matcht vangt aan om 15u. Supporters op post.

Ploegopstelling: Han Tonnelier, Thomas Christiaens, Dante Lardenoit(74’ Nik Waterschoot), Thomas Scholliers, Frederick Buytaert,  Michiel Hendrickx(46’Jorn Audenaert), Joris Vercauteren,  Jarni Tonnelier, Warre Versele(60’ Brenth De Clercq), Thimo Govaert en Kilian Pletinck(81’ Brecht Haentjes)

Gele Kaarten :  -

Rode Kaarten :  -

Scoreverloop :

38’   0-1     Jarni Tonnelier

60’   0-2     Warre Versele