Wedstrijd


05/03/2022     14:30

De Real

AVC DE VLASBLOEM

1

7Verslag


 

Nog steeds op zoek naar de eerste driepunter in 2022 zijn we vandaag te gast bij De Real uit Zele. Met 14 spelers gaan we de strijd aan. Op de bank starten Maarten Van Damme, Nicolas Van der Stockt en Kian Van Moeseke.

De wedstrijd begint gelijk opgaand met beide ploegen die ervoor willen gaan. Na een kwartier komen we meer en meer opzetten. In de 21e minuut treft Jorn Audenaert de lat en meteen is dit het sein om onze tegenstander nog meer onder druk te zetten. In de 29e minuut wordt Thomas Van Herpe door de Zeelse verdediging geloodst en plaatst hij kalm de bal in doel. We leiden met 0-1. We blijven de overheersende ploeg en in de 36e minuut treft Jorn Audenaert een tweede keer de lat doch de goed gevolgde Daan Waegeman trapt de 0-2 voorsprong op het scorebord. Met nog een minuut te gaan is het opnieuw de beurt aan Daan Waegeman om na een mooie collectieve aanval de 0-3 ruststand binnen te trappen.

Na de rust komt Maarten Van Damme in de ploeg voor Thomas Christiaens. Enkele minuten later wordt het in de 48e minuut plots 1-3 na balverlies van de onzen op het middenveld. Amper afgetrapt of Daan Waegeman trapt zijn derde van de dag netjes naast de paal binnen. Na 49 minuten is het 1-4. Daan heeft er duidelijk zin in en 2 minuten later knalt hij de 1-5 op het scorebord. Na 59 minuten komt Nico Van der Stockt in de ploeg voor Kristoff Malfliet. De grote Daan show gaat verder en in de 60e minuut plaats hij opnieuw de bal netjes in de hoek en staat het 1-6 nummer 5 voor Daan. Een minuut later komt nu ook Kian Van Moeseke in de ploeg voor Joris Vercauteren. Nog is de honger van Daan niet gestild en na een knappe combinatie met Thomas Van Herpe plaatst Daan in de 65e minuut zijn 6e van de dag in doel. Het staat 1-7. Een gekwetste Nico Van der Stockt verlaat nu het terrein en met zijn 10 spelen we rustig deze wedstrijd uit.

Eindelijk is onze eerste overwinning van 2022 een feit. Een weergaloze Daan Waegeman leidt ons met niet minder dan 6 goals naar een flinke overwinning.

Volgende week misschien wel de bevestiging tegen onze immer sterke buren uit Hamme Ham United.

Supporters op post!!!

 

Ploegopstelling: Han Tonnelier, Maarten Waegeman, Joris Vercauteren( 61’ Kian Van Moeseke), Nik Waterschoot, Thomas Christiaens(46’ Maarten Van Damme),Thomas Scholliers, Frederik Buytaert, Jorn Audenaert ,Thomas Van Herpe, Daan Waegeman en Kristoff Malfliet(59’ Nicolas Van der Stockt).

  

Scoreverloop   : 

0 - 1     (29’) Thomas Van Herpe

0 - 2     (36’) Daan Waegeman

0 - 3     (44’) Daan Waegeman

1 - 3     (48’)    

1 - 4     (49’) Daan Waegeman

1 - 5     (51’) Daan Waegeman

1 - 6     (60’) Daan Waegeman

1 - 7     (65’) Daan Waegeman                

 

 

Gele Kaarten :  -

 

Rode Kaarten : -

 

Man van de match : Daan Waegeman

 

.:| Copyrighted © 2022 - Contact AVC De Vlasbloem - Webdesign Koen Michiels - Security and hosting by Eye |:.