Wedstrijd


15/09/2018     14:30

AVC DE VLASBLOEM

The Cup

3

4Verslag


De talrijk opgekomen supporters zagen van meet af aan een enthousiaste thuisploeg de match in handen nemen. Van bij het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Walther Daneel werd The Cup op eigen helft teruggedrongen. Dat resulteerde al na vier minuten in een strafschop, na handspel van een bezoekende verdediger. Stijn trapte iets te zacht naar de hoek, zodat de Lokerse keeper de bal nog met de vingertoppen tegen de paal kon duwen. Een kleine tegenslag, en meteen het sein om met nog meer overgave op zoek te gaan naar het openingsdoelpunt. Dat kwam er al na het kwartier, toen Tjorven alleen op doel af mocht en beheerst afwerkte. Vijf minuten later was het al 2-0 via Stijn Quintelier. De Cup was tot dan toe nauwelijks in het stuk voorgekomen, maar even voorbij het halfuur viel een vrijschop plots voor de voeten van een Lokerse aanvaller, die van dichtbij de aansluitingstreffer aantekende. Geen nood, want nauwelijks twee minuten later was de kloof opnieuw twee doelpunten, toen Nik Waterschoot een perfecte hoekschop van Stijn staalhard binnenkopte. Met de rust in zicht trapte Stijn ook nog eens op de paal, na een schitterende pas van Thomas Van Herpe. Consternatie in de laatste seconden voor affluiten, toen The Cup uit het niets plots nogmaals scoorde.Na de demonstratie van een dominant Vlasbloem had de match eigenlijk al gespeeld moeten zijn, maar toch kon The Cup met een uiterst gevleide 3-2 tussenstand naar de kleedkamers.
Over de tweede helft kunnen we kort zijn : De fysiek sterke Lokeraars begonnen aan een offensief in regel, en Vlasbloem kreeg geen poot meer aan de grond. De Fille kon aanvankelijk nog de meubelen redden met een drietal puike reddingen, maar halfweg de tweede helft had hij geen verhaal tegen een lage schuiver van . . . Nicolas Van Der Stockt, die ongelukkig in eigen doel trapte. Nog één keer kwamen de onzen in de buurt van het Lokerse doel, maar de ingevallen Laurens Veldeman trapte van dichtbij op de doelman. Voor de rest werd voornamelijk op onze eigen helft gespeeld, en het was duidelijk dat er voor ons niet meer inzat dan een gelijkspel. Dat kwam er uiteindelijk niet, omdat The Cup vier minuten in de blessuretijd toch nog wist te scoren. Eindstand 3-4.
Een wedstrijd met twee gezichten, waarin de supprematie van Vlasbloem in de eerste helft zo groot was, dat we de match altijd hadden moeten winnen, maar na de rust gaf een onkennelijke thuisploeg de zege toch nog uit handen.
Volgende week trekken we naar Daknam om er KP De Donkere Wolk te bekampen. De match vangt aan om 15 uur. Supporters op post !

Ploegopstelling:  Philip Govaert, Maarten Waegeman, Kristof Malfliet (76´ Niels Audenaert), Thomas Van Herpe, Nik Waterschoot, Nicolas Van Der Stockt (68´ Thomas Christiaens) , Joris Claerhoudt, Jorn Audenaert (61´ Laurens Veldeman),  Stijn Quintelier, Glenn Huyck, en Tjorven Scholliers.
NG : Thomas Van Der Stockt


 Doelpunten:  16´ Tjorven Scholliers, 21´ Stijn Quintelier, 33´ Nik Waterschoot


Gele Kaarten :  Joris Claerhoudt


Rode Kaarten : -


Man van de match :   Thomas Van Herpe
 

.:| Copyrighted © 2019 - Contact AVC De Vlasbloem - Webdesign Koen Michiels - Security and hosting by Eye |:.