Wedstrijd


29/01/2022     14:30

AVC DE VLASBLOEM

KP De Donkere Wolk

0

1Verslag


 

Vandaag gaan we de strijd aan met Donkere Wolk uit Lokeren. We zijn nog steeds op zoek naar onze eerste winst in 2022. Onze laatste gewonnen wedstrijd dateert ondertussen al van begin december 2021. Voor deze match gaven 19 spelers zich op. Uiteindelijk werden er 16 geselecteerd. Op de bank starten Laurens Veldeman, Thomas Scholliers, Thomas Christiaens, Kian Van Moeseke en Nicolas Van der Stockt.

Het is precies 14u30 als de scheidsrechter de match in gang fluit. De wedstrijd begint kalm en beide ploegen tasten af. Na 12 minuten dient een geblesseerde Jorn Audenaert te worden vervangen door Laurens Veldeman. Beide verdedigingen blijven makkelijk de baas over de aanvallers en in deze eerste helft zijn er dan ook geen kansen te noteren. Na 45 minuten fluit de scheidsrechter de rust.

Na de pauze komt Thomas Scholliers in de ploeg voor een gekwetste Laurens Veldeman. Deze tweede helft is het spiegelbeeld van de eerste met veel middenveldspel en weinig of geen uitgespeelde kansen. Na 65 minuten komt Nicolas Van der Stockt in de ploeg voor Joris Vercauteren en na 71 minuten komt Kian Van Moeseke op het veld voor kersverse papa Glenn Huyck. Een paar minuten later is het de beurt aan Thomas Christiaens om Tjorven Scholliers te komen aflossen. Wanneer iedereen denkt aan een billijk gelijkspel gaat in de 80e minuut Nik Waterschoot in de fout en stopt hij foutief in de backlijn een Lokerse aanvaller. De scheidsrechter aarzelt niet en fluit terecht penalty voor de bezoekers. Deze wordt in twee tijden in doel gewerkt en het staat 0-1 voor Donkere Wolk. We kunnen echter geen vuist meer maken en na goed 93 minuten fluit de scheidsrechter de match ten einde.

Onze 5e nederlaag op rij is een feit. We dienen ons dringend te herpakken willen we niet in de gevarenzone terecht komen. Volgende week spelen we een uitgestelde wedstrijd op het veld van de fiere leiders Katasvilla uit Sint Niklaas. Tijd dat de ware De Vlasbloem weer opstaat en een vuist maakt tegen de leiders.

 

Ploegopstelling: Han Tonnelier, Maarten Waegeman, Jorn Audenaert ((12’ Laurens Veldeman)(46’ Thomas Scholliers)), Nik Waterschoot, Joris Vercauteren(65’ Nicolas Van der Stockt), Joris Claerhout, Tjorven Scholliers(73’ Thomas Christiaens), Koen De Bonte, Glenn Huyck(71’ Kian Van Moeseke), Thomas Van Herpe, en Daan Waegeman.

 

Scoreverloop   : 

0 - 1     (80’ penalty)                              

 

 

Gele Kaarten :  -

 

Rode Kaarten : -

 

Man van de match : Thomas Van Herpe

 

 

 

.:| Copyrighted © 2022 - Contact AVC De Vlasbloem - Webdesign Koen Michiels - Security and hosting by Eye |:.