Wedstrijd


04/03/2023     14:30

AVC DE VLASBLOEM

The Cup

3

6Verslag


 Tegen FC De Cup uit Lokeren hebben wij het traditioneel erg moeilijk, en dat was nu niet anders. De bezoekers begonnen met veel overgave aan de match, en in het eerste kwartier moest onze doelman Han zich al enkele keren onderscheiden. Maar toen in minuut 17 Jarni Tonnelier in de grote rechthoek van de sokken gelopen werd, kon de scheidsrechter niet anders dan naar de stip wijzen. Steven Verlee plaatste de penalty probleemloos in de hoek. Even later kon Thomas Van Herpe op een vlijmscherpe tegenaanval de score verdubbelen. 2-0, enigszins gevleid voor de onzen. De Lokeraars gingen verwoed op zoek naar de aansluitingstreffer, en dat lukte ook op slag van rust, met een fraaie lobbal over onze keeper. Ruststand 2-1.

In de tweede helft kwam Vlasbloem nog nauwelijks aan voetballen toe. De supporters zagen de bui al hangen en de bezoekers profiteerden optimaal van onze fouten. Enkele minuten voor tijd bracht Steven de score nog op 3-4, maar na de tweede gele kaart voor Maarten Van Damme scoorde De Cup nog twee keer. Eindstand 3-6.

 

Scoreverloop :

 

 17’      1-0       Steven Verlee (pen.)

 24’      2-0       Thomas Van Herpe

45’       2-1      

52’       2-2      

54’       2-3      

74’       2-4        

88’       3-4       Steven Verlee

89’       3-5      

91’       3-6      

 

Volgende week spelen we op verplaatsing tegen FC Puivelde. Supporters op post !

 

Ploegopstelling: Han Tonnelier, Joris Vercauteren, Thomas Scholliers, Nik Waterschoot, Maarten Van Damme, Maarten Waegeman, Jorn Audenaert (46’ Addo Lardenoit), Daan Waegeman,  Jarni Tonnelier (67’ Warre Versele), Steven Verlee, Thomas Van Herpe

 

 

Gele Kaarten :  Jarni Tonnelier

 

Rode Kaarten : Maarten Van Damme (2x geel)

 

Man van de match : Maarten Waegeman en Daan Waegeman

.:| Copyrighted © 2023 - Contact AVC De Vlasbloem - Webdesign Koen Michiels - Security and hosting by Eye |:.