Wedstrijd


18/12/2021     14:30

Squadra Nera

AVC DE VLASBLOEM

2

1Verslag


 

Deze namiddag treden we aan in Sinaai om Sqaudra Nera te gaan bekampen. Deze ploeg bevindt zich in de onderste gelederen van het klassement. Voor de laatste match van 2021 komen 14 spelers opdagen. Ons volledig middenveld is echter out of afwezig zodat het voor onze coaches puzzelen wordt. Op de bank starten Jorn Audenaert, Kian Van Moeseke en Lode Van Steen.

Over de eerste speelhelft kunnen we kort zijn. Veel slordigheden langs beide kanten en een minimum aan kansen voor zowel de thuisploeg als de bezoekers. Enkel de gele kaart voor Nik Waterschoot valt te noteren.

Na de koffie komen dezelfde elftallen op het terrein. De wedstrijd blijft gesloten en na 57 minuten komt Jorn Audenaert in de ploeg voor Thomas Christiaens. We worden nu iets meer dominant. De 70e minuut is beslissend voor de match. Daan Waegeman zet in de kleine backlijn 2 verdedigers in de wind maar hij besluit zwak recht in de armen van de thuisdoelman. Op de tegenaanval neemt een aanvaller van Squadra Nera onze doelman Han Tonnelier wel te grazen en in plaats van 0-1 staat het 1-0 voor de thuisploeg. We proberen te reageren maar als Thomas Van Herpe een zoveelste keer onterecht voor vermeend buitenspel wordt teruggefloten reageert hij iets te fel en krijgt hij geel onder de neus geduwd. In de 72e minuut komt nu ook Lode Van Steen in de ploeg voor Nicolas Van der Stockt. Bij een tweede mogelijkheid voor Squadra Nera in de tweede helft worden we op een dubbele achterstand geplaatst. We schieten nu wel precies wakker en stuiten echter op een sublieme thuisdoelman die enkele pogingen weet te redden. In de 80e minuut vindt Thomas Van Herpe de juiste opening en met een grondscherend schot brengt hij de aansluitingstreffer op het scorebord en staat het 2-1. Met nog 6 minuten te gaan komt nu ook Kian Van Moeseke in de ploeg voor Dominique Inzé. Verder dan een kopbal van Thomas Van Herpe die net naast de winkelhaak buiten gaat komen we niet meer en na goed 95 minuten fluit de scheidsrechter het einde van de match.

We verlaten 2021 met een nieuwe zure nederlaag en komen zo terecht in de grijze middenmoot van het klassement. Staartploegen blijken ons precies niet te liggen dit seizoen want deze kosten ons al 7 punten. Op naar volgend jaar waarin we hopelijk opnieuw kunnen schitteren.

De verslaggevers wenst alle supporters en lezers ondanks de steeds weer opnieuw opduikende Corona perikelen spetterende eindejaarsfeesten toe.

Volgend jaar op 8 januari 2022 spelen we onze eerste wedstrijd thuis tegen de ongenaakbare leider Katasvilla  uit Sint Niklaas.

 

Ploegopstelling: Han Tonnelier, Thomas Scholliers, Nik Waterschoot, Thomas Christiaens(57’ Jorn Audenaert), Nicolas Van der Stockt (84’ Kian Van Moeseke), Dominique Inzé(73’ Lode Van Steen), Maarten Waegeman , Koen De Bonte, Brenth De Clercq, Thomas Van Herpe, en Daan Waegeman.

 

Scoreverloop   : 

1 - 0     (70’)

2 - 0     (74’)                              

2 - 1     (80’ Thomas Van Herpe)

 

 

Gele Kaarten :  Nik Waterschoot en Thomas Van Herpe

 

Rode Kaarten : -

 

Man van de match : Brenth De Clercq

 

.:| Copyrighted © 2022 - Contact AVC De Vlasbloem - Webdesign Koen Michiels - Security and hosting by Eye |:.