Wedstrijd


05/02/2022     14:30

Katasvilla

AVC DE VLASBLOEM

3

0Verslag


 

Vandaag kijken we in een korte tijdspanne terug in de ogen van de toekomstige kampioenen Katasvilla uit Sint Niklaas. Het betreft hier een uitgestelde wedstrijd van de 2e speeldag. Voor deze wedstrijd komen uiteindelijk dan toch 14 spelers opdagen. Op de bank starten Nik Waterschoot, Kian Van Moeseke en de licht geblesseerde Thomas Christiaens.

Het is reeds 14u32 als de scheidsrechter de match in gang fluit. De wedstrijd begint evenwichtig met twee verdedigingen die niets weggeven. Na 20 minuten dient een trekkebenende Brenth De Clercq te worden vervangen door Nik Waterschoot. We houden goed stand tegen deze sterke tegenstander. Met nog 4 minuten te gaan krijgen we een snelle combinatie van Katasvilla en wordt onze verdediging een eerste keer uit verband gespeeld. Dit resulteert wel in het eerste doelpunt van de match en na 41 minuten staat het 1-0 voor de thuisploeg. Enkele minuten later fluit de scheidsrechter de rust.

We beginnen met dezelfde elf aan de tweede helft. We blijven secuur verdedigen en als er al een een bal richting doel gaat is onze doelman Han Tonnelier paraat. Op het uur leiden we knullig balverlies rond de middencirkel en een tweede modelaanval van Katasvilla leidt tot de dubbele voorsprong 2-0 na 60 minuten. We geven niet op en proberen Katasvilla onder druk te zetten maar hun verdediging is sterk vandaag. Bijna kunnen we de aansluitingstreffer maken maar de bal wordt door een verdediger net voor de doellijn weggewerkt. Na 80 minuten verlaat Daan Waegeman het terrein en wordt hij vervangen door Kian Van Moeseke. We blijven op zoek gaan naar een aansluitingstreffer en botsen steevast op de solide achterlijn van Katasvilla. We zijn al in minuut 93 als we op een counter nog eens koud gepakt worden en de 3-0 op het scorebord verschijnt. Amper afgetrapt of de scheidsrechter fluit de match ten einde.

We hebben vandaag gestreden voor wat we waard waren maar moesten op alle vlakken de meerdere herkennen in Katasvilla. Zonder veel tegenslagen wordt dit de toekomstige kampioen. Tot nu toe heeft 2022 nog niet veel geluk gebracht voor onze ploeg en zijn we nog steeds puntenloos dit jaar.

Volgende week kunnen een week uitrusten want dan wordt de 1/8e finale van de beker gespeeld. Een beker waar wij in de eerste ronde roemloos ten onder gingen. Pas op 19 februari 2022 spelen we opnieuw uit tegen onze buren FC Vlierkouter uit Hamme.  De ploeg die momenteel de rode lantaarn draagt in onze reeks. Op naar een eerste gewin in 2022. Supporters op post!!

 

Ploegopstelling: Han Tonnelier, Maarten Waegeman, , Brent De Clercq(20’ Nik Waterschoot), Joris Vercauteren, Nicolas Van der Stockt, Finidi Callebaut, Frederik Buytaert, Daan Waegeman(80’ Kian Van Moeseke), Stijn Quintelier, Thomas Van Herpe en Kristoff Malfliet.

 

N.G. : Thomas Christaens

 

Scoreverloop   : 

1 - 0     (41’) 

2 - 0     (60’)

3 - 0     (93’)                      

 

 

Gele Kaarten :  -

 

Rode Kaarten : -

 

Man van de match : Han Tonnelier

 

.:| Copyrighted © 2022 - Contact AVC De Vlasbloem - Webdesign Koen Michiels - Security and hosting by Eye |:.