Wedstrijd


16/02/2018     20:00
Grembergen

DE VLASBLOEM

o.l.Wieze

8

6Verslag


Doelman Van Moerzeke eerst met poging op doel en daarna komt zijn voorzet niet tot bij Van Der Vreken. Baeyens besluit naast doel. De eerste poging van Dooremont gaat naar de hoek van het doel maar Van Moerzeke redt. Van Dessel scoort het eerste doelpunt van de wedstrijd en vlasbloem stelt gelijk via Mouton op aangeven van Baeyens.

 

Op 4de hoekschop komt Wieze weer voor via Dooremont. Van Dessel van ver naast leeg doel. Baeyens die van ver tussen de benen van de doelman afwerkt. Vlasbloem valt aan en verwaarloosd een beetje zijn doel en zo kan Dooremont na een Vlasbloem aanval van ver in leeg doel scoren. Strafschopfout op Baeyens afgewerkt door de kapitein. Dooremont gaat door en speelt de bal tussen de benen van Roels en Van Moerzeke binnen. Weer Dooremont van ver in leeg doel.

 

Dooremont verschijnt in doel en eerst red hij een poging van Govaert maar daarna brengt Govaert de bal voor doel en tikt Van Der Vreken binnen. De 4de hoekschop is slecht gegeven en Van Der Vreken kopt hem naast doel. Govaert legt een bal in de aanval opzij en Van Der Vreken besluit hem op de paal. Govaert kan in 2 tijden Vlasbloem op voorsprong brengen.

 

Weer strafschopfout nu op Pelleriaux en Baeyens zet deze om. Baeyens naar Van der Vreken die met hieltje op de paal besluit. 4de hoekschop voor Wieze en Van Damme naar Van Dessel en het staat 7 - 6. Baeyens naar Roels die goed voorbrengt maar Pelleriaux besluit over doel. Van Moerzeke legt op 4 de hoekschop de eindstand vast op aangeven van Govaert.

Ploegopstelling:Van Moerzeke, Govaert, Baeyens, Roels, Pelleriaux, Van Der Vreken en Mouton

 

NG:

 

Man van de match: Van Der Vreken

 

.:| Copyrighted © 2018 - Contact AVC De Vlasbloem - Webdesign Koen Michiels - Security and hosting by Eye |:.