Wedstrijd


05/02/2018     20:00
Lebbeke

Choise Half Time

DE VLASBLOEM

10

1Verslag


 

Deze bekerwedstrijd begonnen we 5 man en De Grauwe zijn eerste poging is raak. Van Der Vreken zijn poging gaat voorlangs maar Govaert kan Engels te grazen nemen. De Maesschalck staat in een schietkraam eerst besluit Vermeir op De Maesschalck en daarna brengt hij de bal voor doel die Meersschaut binnen tikt. De Grauwe besluit nog naast doel.

 

Verhaegen omzeilt 2 spelers en werkt van ver af. Vermeir zijn schijnbeweging en besluit keihard in doel. Van Lanenhove brengt de bal voor doel die Van Haut naast besluit. Mooi samenspel tussen Roels en Pelleriaux van dichtbij over leeg doel besloten. Engels besluit nipt naast doel. De Maesschalck komt mee op en zijn shot gaat naar de winkelhaak en Engels werkt in hoekschop.

 

De Maesschalck in de diepte naar Van Der Vreken die zijn knal ziet gestopt worden. Daarna weer 2 reddingen van De Maesschalck. Een slecht uitgespeelde bal die bij De Grauwe terecht komt en alleen op doel afgaat en naast onze doelman binnenwerkt. Ook Pelleriaux besluit nog eens over doel. Verhaegen vanop de zijlijn in de verste hoek. Ook besluit Vlasbloem zijn 4de hoekschop naast doel. Vermeir zijn knal gaat door alles heen en verdwijnt in doel.

 

Engels besluit van ver op doel en de bal gaat in de verste hoek binnen. Weer verschijnt Engels voor doel maar De Maesschalck is present. Vermeir van ver op de lat en Verhaegen brengt voor en Van Haut werkt af met een hieltje. Op 4de hoekschop legt Verhaegen de eindstand vast op 10 -1. Op enkele kleine missers na kwam Vlasbloem in het spel niet voor en is dit zeker een verdiende overwinning van Choise.

 

 

Ploegopstelling:De Maesschalck, Govaert, Roels, Van Der Vreken en Pelleriaux

 

NG:

 

Man van de match: De Maesschalck en Van Der Vreken

 

.:| Copyrighted © 2018 - Contact AVC De Vlasbloem - Webdesign Koen Michiels - Security and hosting by Eye |:.