Wedstrijd


06/04/2018     21:00
Grembergen

DE VLASBLOEM

't Voetlicht

3

4Verslag


 

Eerste kans van ver via Van Der Vreken beland in het zijnet. Voor het Voetlicht besluit Van Damme op de doelman en daarna besluit Wuytack naast doel. 2 maal redt Reid de meubelen na pogingen van Mouton. Audenaaert gaat door, speelt de bal naar Mouton die onmiddellijk teruglegt en Jorn werkt deze af in de hoek van het doel.

 

Van Ransbeeck vanop zijlijn over doel. De Clercq verschijnt alleen voor doel maar kan Govaert niet verschalken. Reid zijn poging wordt door Govaert uit de hoek gehaald. Van Damme komt voor Govaert en geeft opzij aan De Clercq die op de doelman besluit. Hun 4de hoekschop kopt De Clercq wel binnen op aangeven van Van Damme. Govaert van ver nipt over doel. De 4de hoekschop voor Vlasbloem kopt Audenaert naast doel hoewel hij goed aangegeven was door Govaert.

 

Audenaert nipt naast doel. Van Ransbeeck van ver maar Govaert is tijdig terug om de bal te keren. Daarna besluit Van Ransbeeck van ver weer naast leeg doel. Govaert krijgt de bal aangespeeld door Van Der Vreken en scoort de 2 - 1. Dit is echter niet voor lang want Wuytack stelt onmiddellijk gelijk. Audenaert zijn bal van ver gaat nipt naast. Tipper van De Clercq op de doelman. Aanval Vlasbloem afgeblokt en van ver trapt Van Ransbeeck de bal in een leeg doel. Govaert haalt bal uit de hoek van De Clercq. Audenaert gaat door op de lijn maar knalt zijn bal op de paal. 

 

Govaert schiet een vrijschop in 2 maal binnen. Reid gaat door en besluit op de paal. 4 de hoekschop en De Clercq kopt binnen via de binnenkant paal op aangeven van Van Damme. De Clercq krijgt nog een kans maar benut ze niet. Alle pogingen van Vlasbloem mislukken en zo gaat het Voetlicht naar de finale dit door het niet goed afwerken van kansen en het niet benutten van 4de hoekschop. Misschien zat er nog een hoekschop meer in daar de scheidsrechter 3 hoekschoppen niet blies zelf na dat de tegenstander het toegaf.

 

Ploegopstelling: Govaert, Baeyens, Audenaert, Van Der Jeught, Van Der Vreken en Mouton

 

NG:

 

Man van de match: Audenaert

 

.:| Copyrighted © 2018 - Contact AVC De Vlasbloem - Webdesign Koen Michiels - Security and hosting by Eye |:.