Wedstrijd


12/03/2022     14:30

AVC DE VLASBLOEM

Ham United

5

0Verslag


De wedstrijd omgezet naar 5-0 wegens speler die niet aangesloten was. 

Vandaag treffen we onze buren uit Hamme Ham United een ploeg die jaar na jaar titelkandidaat is en was. Voor dit treffen kunnen we echter geen beroep doen op ons koningskoppel Daan Waegeman en Thomas Van Herpe geel geschorst. Dertien spelers zijn bereid gevonden de strijd aan te gaan. Daarbij de licht geblesseerde Nicolas Van der Stockt. Op de bank starten Nicolas Van der Stockt en Kian Van Moeseke.

De wedstrijd vangt 5 minuten te vroeg aan en het is Ham United die het spel naar zich toe trekt. Het overwicht van de bezoekers mond uit in een drietal kansen die echter niet benut worden. Stilaan komen we ook even in de match toch stuiten steeds op een stevige Hamse verdediging. In de 38e minuut klimmen we bijna op voorsprong maar de kopbal van Maarten Van Damme treft de paal.  Aan de overkant echter is het in de 44e minuut wel raak wanneer Thomas Scholliers ongelukkig uitglijd en zo zijn interventie mist. Het staat 0-1 voor de bezoekers meteen ook de ruststand.

Na de koffie komen dezelfde elftallen op het veld. Amper 5 minuten ver in de tweede helf of onze verdediging wordt uiteen gespeeld en we kijken op een dubbele achterstand. 0-2 na 50 minuten. We gaan naarstig op zoek naar de aansluitingstreffer maar stuiten steeds op de sterke verdediging van Ham United. In de 74e minuut krijgt een iets te enthousiaste Joris Claerhout de gele kaart voor een foutieve ingreep. Enkele minuten later op een zuivere counter wordt het 0-3 en is de match gespeeld. Kian Van Moeseke komt nu in de ploeg voor Thomas Christiaens maar het is Ham United een minuutje voor tijd de wel overdreven 0-4 op het scorebord trappen. Een minuut te vroeg fluit de scheidsrechter de match ten einde.

We hebben vandaag de goede prestatie van verleden week niet kunnen herhalen en stuiten op een stevig ploeg uit Hamme die nog steeds meedoen voor de titel. Volgende week gaan we op bezoek bij een andere titelkandidaat VKW 70 hopelijk voor puntengewin.

 

Ploegopstelling: Han Tonnelier, Maarten Waegeman, Nik Waterschoot, Joris Vercauteren, Thomas Scholliers, Maarten Van Damme, Joris Claerhout, Frederik Buytaert, Thomas Christiaens(78’ Kian Van Moeseke), Koen De Bonte en Kristoff Malfliet.

 

N.G. : Nicolas Van der Stockt

 

Scoreverloop   : 

0 - 1     (44’) 

0 - 2     (50’)

0 - 3     (78’)     

0 - 4     (88’)                

 

 

Gele Kaarten :  Joris Claerhout

 

Rode Kaarten : -

 

Man van de match : Joris Vercauteren

 

 

.:| Copyrighted © 2022 - Contact AVC De Vlasbloem - Webdesign Koen Michiels - Security and hosting by Eye |:.