Wedstrijd


19/01/2019     14:30

AVC DE VLASBLOEM

KP De Donkere Wolk

0

1Verslag


Nogal wat afwezigen op deze eerste thuismatch van het nieuwe jaar, en dus nam coach Birger Roels dan maar zelf plaats op de reservenbank.
Donkere Wolk was niet gekomen om zich zomaar naar de slachtbank te laten leiden, en van bij het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Dany Vermeulen probeerden de Lokeraars ons onder druk te zetten. Dat lukte vrij aardig, want Vlasbloem kreeg in de beginfase geen poot aan de grond. Veel kansen leverde dat niet op, maar halverwege de eerste helft moest Jelle toch een eerste keer redding brengen. Op het halfuur een tweede kans voor Donkere Wolk, in eerste instantie gered door onze doelman, maar een goed gevolgde Lokerse spits kon van dichtbij verdiend zijn ploeg op voorsprong brengen. We noteerden minuut 37 vooraleer de onzen via Niels Audenaert een eerste bal tussen de palen kregen, gemakkelijk gepakt door de bezoekende doelman. Ruststand 0-1.
Ook in de tweede helft kon Vlasbloem nauwelijks zijn wil opdringen tegen een wilskrachtig Donkere Wolk. Toch vielen er nu wel enkele kansen te noteren, vooral dan op stilstaande fasen. In minuut 65 nam Jorn Audenaert een hoekschop van dichtbij op de slof, maar de Lokerse doelman wist met een miraculeuze reflex de gelijkmaker te verhinderen. Tien minuten later een nieuwe hoekschop voor de onzen, ditmaal keihard ingekopt door Joris Claerhoudt. Weer had de keeper het laatste woord met een fantastische reflex. Toen Niels twee minuten later van dichtbij mocht aanleggen, kon de bezoekende goalie met een beenveeg opnieuw zijn netten schoon houden. Donkere Wolk bleef zich met man en macht verdedigen, en wist uiteindelijk tot het einde stand te houden. Eindstand 0-1.
De afwezigheid van nogal wat sterkhouders liet zich duidelijk voelen, vooral dan in het aanvallende compartiment. Toch had de winst er nog ingezeten, zonder de glansprestatie van de bezoekende doelman in de tweede helft.
Volgende week trekken we naar Everslaar om te trachten een plaatsje in de halve finales van de beker te veroveren.De match vangt aan om 14:30 uur. Supporters op post !

Ploegopstelling : Jelle Heirman, Thomas Christiaens, Steven Aerts, Thomas Van Herpe, Nik Waterschoot,  Joris Claerhoudt, Jorn Audenaert, Laurens Veldeman,  Niels Audenaert, Victor Geenen (78´Birger Roels ) en Tjorven Scholliers.


 Doelpunten:  -


Gele Kaarten :  -


Rode Kaarten : -


Man van de match :   Thomas Van Herpe
 

.:| Copyrighted © 2019 - Contact AVC De Vlasbloem - Webdesign Koen Michiels - Security and hosting by Eye |:.